# #

26 Ιουλ 2012

Χάντρες και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς. . .


Τελικά, ο φασισμός έχει πολλά πρόσωπα στις ημέρες μας. Μπορεί να εμφανιστεί ακόμη και ως… ανθρωπισμός ή «αριστερή» πολιτική!
 
 

«Μέγα θαύμα, τρεις ημέρες» λέει ο σοφός Ελληνικός λαός. Πράγματι, σε αυτό ακριβώς αποσκοπεί και η επίθεση που έγινε στην Ελληνίδα αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου, η οποία έγινε το θύμα μίας επίθεσης αποπροσανατολισμού των Ελλήνων. Ενός αποπροσανατολισμού, που προσφέρει ένα θέμα «πιασάρικο» για να μην ασχοληθεί ο λαός με «θέματα φλέγοντα».

Δεν έχει καμία απολύτως σημασία το σχόλιο της νεαρής αθλήτριας, όταν την κριτική επιβάλουν άνθρωποι που είναι ρατσιστές κατά της ίδιας της αθλήτριας και των υπολοίπων Ελλήνων. 
Ή μήπως όλοι αυτοί οι πρόθυμοι ενδιαφέρονται πραγματικά για την Ελλάδα και τους Έλληνες πολίτες και δεν το έχουμε αντιληφθεί;


Καλά τα καθρεφτάκια και οι χάντρες που προσφέρονται αφειδώς και με την παραμικρή ευκαιρία στο «πόπολο», αλλά αυτοί που διαρρυγνύουν τα ιμάτιά τους πόση κριτική άσκησαν και με ποια ένταση απέναντι σε όλα αυτά τα μέτρα που οδηγούν την χώρα στην καταστροφή; 

Μήπως ήταν από εκείνους που προσπαθούσαν να μας πείσουν πως το μνημόνιο είναι καλό, πως τα οικονομικά μέτρα ήταν «ευλογία», πως όλα όσα γίνονται ή θα γίνουν είναι για το καλό μας…! 
Οι ίδιοι καλοπληρωμένοι «διαμορφωτές της κοινής γνώμης», χρησιμοποιούν σήμερα έναν άνθρωπο, συγκεκριμένα μία αθλήτρια (και όλοι γνωρίζουμε πως ο αθλητισμός απαιτεί ισχυρό πνεύμα, αυτοσυγκράτηση, πόνο και συνεχή δουλειά, δηλαδή όλα όσα δεν εκπροσωπούν οι καταγγέλοντες την αθλήτρια) προκειμένου να γυρίσουμε όλοι το βλέμμα μας στην «καταγγελία», αλλά να αγνοήσουμε τι βρίσκεται εκεί που δεν θέλουν να κοιτάξουμε, που δεν θέλουν να δούμε…

Αυτές τις ημέρες η χώρα μας δέχεται και πάλι μία συντονισμένη επίθεση λάσπης, με κάθε είδους κινδυνολογίες που θίγουν οικονομικά οφέλη και κυριαρχικά της δικαιώματα, έρχονται και παρέρχονται προσωπικότητες (Κλίντον, Μπαρόζο κ.α.), ενώ έχουν αρχίσει να παρουσιάζονται και εκπρόσωπο κολοσσιαίων εταιρειών στον χώρο της ενέργειας…, τράπεζες διαλύονται, τελούν υπό συγχώνευση ή τις τοποθετούν πωλητήριο.

Τα πάντα καταρρέουν με αποκλειστική ευθύνη των πολιτικών και με πρωτοφανή συγκάλυψη των «δημοσιογράφων», αλλά εμείς πρέπει να ασχολούμαστε με την Βούλα Παπαχρήστου. 
Αυτό είναι το πρόβλημα της χώρας για τους επαγγελματίες αντιρατσιστές, αυτό είναι το πρόβλημα όλων εκείνων που σιτίζονται από διάφορες ΜΚΟ (θυμίζουμε πως ο Πούτιν χαρακτήρισε τις ΜΚΟ ως «πράκτορες») και που ποτέ δεν κραύγασαν για τα δίκαια της αυτής της χώρας που ο «ανθρωπισμός» τους την μετέτρεψε σε μία τεράστια ανοιχτή φυλακή όπου καθημερινά γίνονται εγκλήματα κατά των γηγενών κατοίκων της, όπου καθημερινά καταπατώνται το Σύνταγμα και οι νόμοι, όπου καθημερινά και συστηματικά ωθείται η κοινωνία σε μία άνευ προηγουμένου σύγκρουση η οποία θα λειτουργήσει ως εφαλτήριο τροποποίησης της διακυβέρνησης που ασκούν οι υποτακτικοί της νέας τάξης.

Έκαναν την Βούλα Παπαχρήστου «χάντρες και καθρεφτάκια» και κατόρθωσαν –για μία ακόμη φορά- να κρύψουν τα εθνικά εγκλήματα που οι ίδιοι κάνουν εις βάρος της χώρας.
 Για μία ακόμη φορά –μέχρι να έρθει η επόμενη- χειρίστηκαν το πλήθος, όπως ακριβώς τους έχουν διδάξει στα σεμινάρια διακυβέρνησης που τους γίνονται από τη Νέα Τάξη. Κι εμείς, τρέχουμε να ακολουθήσουμε το «δάχτυλο» που μας δείχνει τι πρέπει να δούμε, τι πρέπει να πούμε και τι πρέπει να θεωρήσουμε ως πρώτη προτεραιότητα. Όποιος τολμήσει να πράξει διαφορετικά, στοχοποιείται και θα εξευτελίζεται από τα έμμισθα όργανά τους, τους παπατζήδες της πληροφόρησης. 
Τελικά, ο φασισμός έχει πολλά πρόσωπα στις ημέρες μας. Μπορεί να εμφανιστεί ακόμη και ως… ανθρωπισμός ή «αριστερή» πολιτική!

Σε αυτή την Ελλάδα ζούμε, μέχρι να το καταλάβουμε και να την αλλάξουμε. Μέχρι τότε, θα πρέπει να έχουμε αλλάξει όλοι εμείς, κατανοώντας πως τίποτε δεν δημοσιεύεται εάν δεν είναι προς όφελος των (δια)κυβερνώντων…

1 σχόλιο:

 1. ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ SITE ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ.
  ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΡΙΧΙΑ![ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ ΠΟΥ ΔΕΝΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ!]
  ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΜΑΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ! ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΕΝΑ ΣΚΩΠΤΙΚΟ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ [ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ],ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ!
  ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ[ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΤΑΡΑ!], ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ [ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟΥΣ ΙΣΩΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ], ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ!
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!...ΝΟΜΙΖΩ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.