# #

2 Ιουλ 2011

Το ΠΑΣΟΚ μας εστειλε ...ανακοινωση!!! Δεν θα σχολιασουμε....


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 22

10680 ΑΘΗΝΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                                                TΗΛ. (210) 3665414-5
FAX: (210) 3665420
e-mail : pressoffice1@pasok.gr

Αθήνα, 1η Ιουλίου 2011


Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Σε αυτή τη δύσκολη και κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας, όλοι, απαιτείται να επιδείξουμε αυτοσυγκράτηση και σοβαρότητα.
Πρώτιστο μέλημα όλων οφείλει να είναι η προάσπιση της Δημοκρατίας και η απρόσκοπτη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών και των εκλεγμένων εκπροσώπων του Ελληνικού λαού.
Αυτή η αναγκαία για τη χώρα συνθήκη, αφορά ιδιαιτέρως τα κόμματα που εκπροσωπούνται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, όπως και στην Ευρώπη, έχουν πληρώσει ακριβά, ακόμη και στο πρόσφατο παρελθόν, βίαιες ενέργειες που εκδηλώθηκαν δήθεν στο όνομα  των λαών.
Εμπρηστικές ανακοινώσεις, με τις οποίες χαρακτηρίζεται ο Πρωθυπουργός «αρχιστράτηγος των εχθρών», η καταστροφή γραφείων Οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ, ο προπηλακισμός βουλευτών, όπως και ο αποκλεισμός των σπιτιών τους, είναι ενέργειες ακραίες, απαράδεκτες, καλλιεργούν κλίμα βίας και δεν μπορεί παρά να είναι απολύτως καταδικαστέες από όλους τους δημοκράτες πολίτες.
Δημοκρατία και βία είναι έννοιες ασύμβατες.
Κάθε άλλη ερμηνεία επιχειρεί απλώς να δικαιολογήσει σκοπιμότητες που δεν υπηρετούν τη Δημοκρατία, τους πολίτες, το δημόσιο συμφέρον.
Γι’ αυτό, καταδικάζουμε με τον πλέον απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο πράξεις βίας ή απειλής χρήσης βίας, από όπου κι αν προέρχονται, εναντίον όποιου και αν στρέφονται.
Όλοι κρινόμαστε καθημερινά από το αν στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που μας αναλογούν, ιδιαιτέρως αυτές τις κρίσιμες για τη χώρα ώρες.   

3 σχόλια:

  1. Η βία έχει πολλές μορφές. Εμείς ο απλός λαός θαυμάζουμε τους πολιτικούς μας. Ετσι προσπαθούμε να τους μιμηθούμε με όποιο τρόπο μπορούμε. Και για να σοβαρευτούμε. Χειρότερης μορφής βία από αυτήν που έχει υποστεί και υφίσταται ο ελληνικός λαός από αυτήν την Κυβέρνηση δεν νομίζω να υπάρχει. Και η βία πάντα γεννά ΒΙΑ. Και για το τέλος μια ευχή. Να μην έχουν μέρος να σταθούν και ίσκιο να ξαποστάσουν τον φόβο τους. Και αυτό θα είναι η μεγαλύτερη τιμωρία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΗΝ ΜΕΛΟΣ
    ΤΟ ΣΟΛ-ΛΗΣΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΔΟΛΟΦΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ
    ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΤΡΟΠΗ-ΝΤΡΟΠΗ-ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γ@ μω το μο ι νι της μανας σας της μαργαριτας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.