# #

2 Ιουλ 2011

Aνοικτή Επιστολή στον Βουλευτή Πιερίας Θανάση Παπαγεωργίου






ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ;


Ας διαβάσουμε τι είπες στην Βουλή για τις αποκρατικοποιήσεις λίγο πριν ψηφίσεις το
Μνημόνιο Νο 2
-Όπως είπε ο κ. Παπαγεωργίου «η εμπειρία από άλλες χώρες και ιδίως από τη Λατινική Αμερική, είναι τραγική. Πίσω από αυτούς τους οργανισμούς και ιδιαίτερα, πίσω από το Νομισματικό Ταμείο ήταν στοιχισμένα funds. Αγόρασαν όσο-όσο τα περιουσιακά στοιχεία αυτών των λαών, οι οποίοι μπήκαν σ’ αυτό το πρόγραμμα, και μετά από λίγα χρόνια τα πούλησαν σε εξαπλάσια τιμή.
Άρα, πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα να μην πωληθούν σε υποαξίες αυτά τα περιουσιακά στοιχεία. Ιδιαίτερα, θα πρέπει να προσεχθούν τα δημόσια αγαθά.

ΑΡΑ ΞΕΡΕΙΣ Kύριε Παπαγεωργίου !

Όπως επίσης ξέρεις ότι μόλις πριν λίγες μέρες πουλήσατε το 10% του ΟΤΕ δηλαδή 49.000.000 μετοχές στους Γερμανούς της Deutsche Telekom προς 8 Ευρώ την μετοχή. Σε τιμή δηλαδή που είναι κάτω από το μισό της τιμής των προηγούμενων πωλήσεων. Είναι αυτό που ονομάζεις υποαξία.... (Και αν θυμάσαι όταν ο Καραμανλής πούλησε το 2008 το 3% των μετοχών με 29 Ευρώ την μετοχή τον κατηγορούσατε πολύ σωστά για μειοδοσία.)
Όπως επίσης ξέρεις αφού το ψήφισες ! ότι δηλαδή την τιμή πώλησης όλων όσων πουλάτε θα καθορίσει 7μελής επιτροπή στην οποία συμμετέχουν ΤΡΕΙΣ (3) ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ., δηλαδή των στοιχισμένων funds.
Λες να τους είναι πολύ δύσκολο να βρουν άλλον έναν από την επιτροπή και να ξευτιλίσουν τις τιμές;
Με λίγα λόγια λοιπόν βάλατε τους εκπροσώπους των αγοραστών να καθορίζουν τις τιμές πώλησης της περιουσίας του ελληνικού λαού.
Και μάλιστα ρητά καθορίσατε ότι αυτά τα πολύ λίγα χρήματα που θα πάρετε δεν θα πάνε στην ανάπτυξη της χώρας, σε υποδομές ή σε δημόσιες επενδύσεις αλλά αποκλειστικά στην εξυπηρέτηση του χρέους δηλαδή στους δανειστές μας.
ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ
Κοίτα πόσο ωραία τελειώνεις την ομιλία σου……
Άρα, πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα να μην πωληθούν σε υποαξίες αυτά τα περιουσιακά στοιχεία. Ιδιαίτερα, θα πρέπει να προσεχθούν τα δημόσια αγαθά.

Αλήθεια από ποιόν πρέπει να προσεχθεί και μάλιστα ιδιαίτερα;

Από τον Μανώλη τον Τραμπαρίφα μήπως;Tις αδελφές Καλουτά ίσως;Την Μενεγάκη και τον Ψινάκη. Μπά…
Από σένα και τους συναδέλφους σου έπρεπε να προσεχθεί γιατί εσείς τα ψηφίσατε.
Αλλά που καιρός για λίγη προσοχή. Είχατε να πανηγυρίσετε για την ψήφιση του μνημονίου. Και μόνος σου μας είπες γιατί πανηγυρίζατε. Να στο θυμίσω;
Όπως είπε ο κ. Παπαγεωργίου "η εμπειρία από άλλες χώρες και ιδίως από τη Λατινική Αμερική, είναι τραγική ".

Να σε χαιρόμαστε κύριε Θανάση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.