# #

16 Δεκ 2011

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! Στο 14% ο ΣΥΡΙΖΑ που ανεβαίνει δαιμονισμένα! Στο 11% το ΚΚΕ, μπαίνει και ο Δημ. Καζάκης στη Βουλή!




Αμερικανοί πράκτορες ντυμένοι  ρακένδυτοι μετανάστες παρακολουθούν καθημερινά τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη πλατεία Κουμουνδούρου!
Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα έχει πάθει τη πλάκα της από την άνοδο της Αριστεράς στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα από τον καλπασμό του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος στη πραγματικότητα αγγίζει το ...
14%.
Οι τραβεστί γκαλοπατζήδες επιχειρούν να φουσκώσουν  σαν παγώνα τα ποσοστά του ανύπαρκτου κόμματος του Κουβέλη για να μην τους πετσοκόψει ο Αλέξης με τα κονσερβοκούτια. Μάταια όμως.
Τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνουν δαιμονισμένα, το ΚΚΕ είναι κοντά στο 11%, ενώ μια νέα απειλή για το σύστημα εμφανίζεται στον αέρα.
Μιλάμε για το ΕΠΑΜ του Δημ. Καζάκη που όπως όλα δείχνουν μπαίνει στη Βουλή με ποσοστό που ξεπερνάει το 3%!
Πρόκειται για την ολική επιστροφή της Αριστεράς.
Κόλαση…

5 σχόλια:

  1. Αμερικανοί πράκτορες ντυμένοι ρακένδυτοι μετανάστες παρακολουθούν καθημερινά τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη πλατεία Κουμουνδούρου!


    αχαχαχα!!!!τι πράκτορες καλέ;πραγματικοί μετανάστες είναι, μελλοντικοί υποψήφιοι του κόμματος.
    μάθανε ότι γα.......ε , πλακώσανε κι οι γύφτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tην...."ξαναμανα"....."γ@μησ@με"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωραιο παιδι παντως ο Αλεξης
    κι ειναι και κοντοχωριανος
    ε,ρε πραγμα που βγαζει η Ηπειρος!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑ ΧΑ!ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ 26% ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ;Α ΡΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΥΡΩΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛ¨Η"ΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΖΑΚΗ!ΚΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.