# #

17 Δεκ 2011

Η «Χρυσή Αυγή» υποστηρίζει τη μη προφυλάκιση του Εφραίμ...???


Μετά τις απειλές του αρχιμανδρίτη Μουλατσιώτη προς την ανακρίτρια


O Nαζί αντισημίτης εγκληματίας πολέμου Ludwig Fischer, χασάπης της Πολωνίας (καταδικάστηκε σε απαγχονισμό), παραλαμβάνει (Φεβρουάριος 1942) ως δώρο, εικόνα (τα άγια τοις κυσί;) της θεάς Μαριάμ από τον μητροπολίτη Βαρσοβίας Διονύσιο (Κωνσταντίνο Walendyński).




H Εκκλησία της Ελλάδας είναι απροκάλυπτα ναζιστική.
Η Εκκλησία που προστατεύει παιδεραστές, και διαβόητους κλέφτες πορνομητροπολίτες, καθαίρεσε για πρώτη και τελευταία φορά στην ιστορία της επισκόπους, και μαλιστα τρεις, τους Ηλείας Αντώνιο, Κοζάνης Ιωακείμ και Χίου Ιωακείμ με την κατηγορία πως πολέμησαν το Ναζισμό και την ξένη Κατοχή από τις γραμμές του ΕΑΜ.

Θυμίζω ότι η Εκκλησία της Ελλάδας αρνήθηκε μέχρι τέλους να καθαιρέσει ακόμη και τον βασανιστή της Μακρονήσου χουντικό πορνομητροπολίτη Πρεβέζης και πως ακόμη και τον περιβόητο Αττικής Παντελεήμονα, αναγκάστηκε να τον αποσχηματίσει χωρίς δίκη, ως κρατική υπηρεσία που πήρε αμετάκλητη εντολή από τον Άρειο Πάγο.

Η ελληνορθόδοξη Εκκλησία έχει στενούς δεσμούς με τη ναζιστική “Χρυσή Αυγή”, που δεν βασίζονται μόνο στην κοινή μισαλλόδοξη πρακτική τους αλλά και στην (υποκριτική) πίστη τους στον ορθόδοξο θεό και στην πεποίθησή τους ότι υπάρχει ελληνική περιούσια Αρεία φυλή, η οποία δικαιούται να κατακρεουργεί τους αλλόφυλους ή αιρετικούς εχθρούς της.

Υπενθυμίζω πως ο πατριαρχικός μητροπολίτης Ν.Αμερικής Ταράσιος υπερασπίστηκε στο δικαστήριο τον υπαρχηγό της “Χρυσής Αυγής” για τη δολοφονική του επίθεση σε βάρος του φοιτητή Δ.Κουσουρή και ότι πρόσφατα ο μητροπολίτης της Λούτσας κ.Νίκος Χατζηνικολάου ο φιλοβατοπεδινός, έστειλε τέσσερεις κληρικούς να ευλογήσουν τα γραφεία της χιτλερικής οργάνωσης, ενώ ο αντισημίτης μητροπολίτης Πειραιά κ. Χρήστος Μεντζελόπουλος (διάδοχος Καλλίνικου) συναντήθηκε με τον φύρερ και συζήτησαν για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.

Είναι προφανές ότι η ...
ναζιστική οργάνωση εκτιμά ότι η απόπειρα ξεπλύματος του αντισημητικού και ακροδεξιού «Λάος» με τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση και η συνακόλουθη δημοσκοπική του πτώση, άφησε ένα πολιτικό κενό το οποίο προσπαθεί να καλύψει προσεγγίζοντας την πρόθυμη γι’αυτό Εκκλησία.

Αρχές Δεκέμβρη η «Χρυσή Αυγή» έκανε άνοιγμα στην οργάνωση του Βατοπεδίου, που εκτός από την παράνομη επιχειρηματική της δραστηριότητα επιδίδεται και σε αναστάσεις νεκρών, θεραπείες καρκίνων και στειρότητας, συνομιλίες με ομιλούντες βατράχους κλπ με αποκορύφωμα το σουξέ της νέας προεκλογικής τουρνέ της ιερής βρακοζώνης του Εφραίμ, στην ορθόδοξη μαφιόζικη Ρωσία του ευσεβή (μετανοημένου) πράκτορα της Κα Γκε Μπε Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η ανακοίνωση της “Χρ.Αυγής” στοχεύει στα παραδοσιακά ρωμέϊκα ανακλαστικά προς το ομόδοξο «ξανθό Γένος των Ρώσων», προς το Μόσκοβο που «ακόμα τούτη η άνοιξη, τούτο το καλοκαίρι, θα φέρει το σεφέρι, Μοριά και Ρούμελη».

 Έρχεται τώρα και η «Χρυσή Αυγή», επωφελούμενη από την κωμικοτραγική εικόνα της πολυδιασπασμένης Αριστεράς που τσαλαβουτά και αυτή στα πατριωτικά απόνερα (αφού ακόμη και ο Φώτης Κουβέλης αισθάνθηκε την ανάγκη να καλέσει το λαϊκό ήρωα Αντωνάκη «να μη δουλώσει και να μην απογράψει»), να ψαρέψει στα πιο θολά και βρώμικα νερά του νοσηρού μας πολιτικού τοπίου.

 Υπενθυμίζω πως το πνευματικό τέκνο του Τρισμάκαρος Ιωσήφ Βατοπεδινού (ο όσιος είχε καταδικαστεί, στα πλαίσια ενδοεκκλησιαστικών καυγάδων, για παιδεραστία από την Ι.Σύνοδο της Κύπρου και αθωωθεί στα μουλωχτά από τον πατριάρχη), κυκλοφορεί ελεύθερο προς το παρόν, χάρη στη διαφωνία με την ανακρίτρια κα Ειρήνη Καλού (περιγράφεται ως πραγματικό διαμάντι της Δικαιοσύνης), του Εισαγγελέα κ.Π.Μαντζούνη (πρότεινε εγγύηση 400.000 ευρώ) γνωστού και από την άρνησή του (προκάλεσε και τα ερωτηματικά βουλευτών) να επιτρέψει το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών προσώπων και φορέων που μπλέκονταν με το Βατοπέδιο και από την εναντίον του καταγγελία της «Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας» για πειθαρχική δίωξη που άσκησε κατά του Εισαγγελέα κ.Σπ.Μουζακίτη επειδή είχε ασκήσει δίωξη κατά του Πλεύρη (πατρός), με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο.
Κύριε Ροΐδη,
αναδημοσιεύω το άρθρο της Χρ.Αυγής (διατηρώντας την ορθογραφία του, Ρωσσία κλπ):
«ΠΡΟΤΑΣΗ για… προφυλάκιση(!) του Ηγουμένου Εφραίμ…
Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Δεκεμβρίου 2, 2011
Έληξε προ ολίγων ημερών η έκθεση της Αγίας Ζώνης της Θεοτόκου στην Ρωσσία (Αγία Πετρούπολη-Μόσχα), την οποία προσκύνησαν εκατομμύρια πιστών, παραμένοντας υπομονετικά επί πολλές ώρες μέσα στο κρύο. Μετά το πέρας, ο Ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ, ο οποίος είχε μεταφέρει την Αγία Ζώνη στην ομόδοξο Ρωσσία, έγινε δεκτός από τον πρόεδρο Πούτιν, με τον οποίο συνομίλησε επί πολύ ώρα και του ζήτησε να βοηθήσει την πολύπαθη πατρίδα μας, τώρα που βρίσκεται σε μεγάλη ανάγκη. Του ζήτησε δηλαδή, αυτό που προσφερόταν να κάνει η Ρωσσία στην αρχή της κρίσεως και που αρνήθηκαν οι Έλληνες (ή μήπως ελληνόφωνοι…) πολιτικάντηδες. Φαίνεται, όμως, πως κάποιους εγχώριους παράγοντες ενόχλησαν η πέραν πάσης προσδοκίας λατρεία της Αγίας Ζώνης, οι επί υψηλοτάτου επιπέδου επαφές του Ηγουμένου Εφραίμ και η «θρασύτης» του να τείνει χείραν φιλίας προς την Ρωσσία ενώ είμεθα δέσμιοι των διεθνών τοκογλύφων της τρόικας και του ΔΝΤ, και ως εκ τούτων αποφάσισαν να τον «κοντύνουν». Πληροφορούμεθα, λοιπόν, ότι κάποια ανακρίτρια ζήτησε την προφυλάκιση (!!!) του Ηγουμένου, για το ανύπαρκτο (όπως απεδείχθη) «σκάνδαλο» του Βατοπεδίου. Με την πρόταση της ανακρίτριας διαφώνησε ο Εισαγγελεύς, ο οποίος ζήτησε να επιβληθεί στον Ηγούμενο χρηματική εγγύηση…. Οι σκοπιμότητες της συνεχείας μιας τελειωμένης υποθέσεως, καθώς και της προτάσεως για προφυλάκιση του Ηγουμένου Εφραίμ, είναι πλέον ηλίου φαεινότερες»

 από Po

1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.