# #

16 Δεκ 2011

Απειλητικό γράμμα στον Άγιο Βασίλη...



Μια 13χρονη στην Μεγάλη Βρετανία θέλοντας να εξασφαλίσει ότι θα πάρει τα δώρα της, έλαβε δραστικά μέτρα. Διαβάστε τι έγραψε στον Άγιο Βασίλη.



....

Ενώ όλα τα παιδάκια στέλνουν τα γράμματά τους στον Άγιο Βασίλη με την ελπίδα το δώρο που επιθυμούν να τους περιμένει κάτω από τα χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, μία 13χρονη πήρε την κατάσταση στα χέρια της.
Έτσι, η Mekeeda Austin έγραψε στον Άγιο ένα ανατρεπτικό γράμμα, το οποίο περιείχε ένα σαφές τελεσίγραφο.
Ο Άγιος Βασίλης θα κάνει καλά να της φέρει τουλάχιστον δύο δώρα από την τεράστια λίστα της, διαφορετικά θα τον… σκοτώσει.
Ακόμα, στο ίδιο γράμμα δεν δίστασε να απειλήσει και το ίδιο ελάφι του Άγιου Βασίλη, το οποίο θα βρει άδικο τέλος, αν ο ιδιοκτήτης του δεν στείλει μερικά από τα πολυτελή δώρα της λίστας.
“Θα κυνηγήσω το ελάφι σου, θα το μαγειρέψω και θα προσφέρω το κρέας του σε άστεγους ανθρώπους την ημέρα των Χριστουγέννων”, έγραψε η 13χρονη κοπέλα.
Η μητέρα της όχι μόνο δεν την τιμώρησε για το γράμμα, αλλά μάλιστα δήλωσε, ότι πρόκειται να αγοράσει στην κόρη της τα δώρα που ζητά, γιατί δεν θέλει να αντιμετωπίσει την άσχημη πλευρά της.
“Ξέρω ότι ακούγεται σαν να είναι κακομαθημένη, αλλά προτιμώ να πάρω στην κόρη μου αυτά που θέλει, γιατί δεν θέλεις να νιώσεις την κακή της πλευρά”, είπε η Tracey.
Το κορίτσι έχει ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη ένα κινητό τηλέφωνο Blackberry, ένα πλεκτό, χρήματα, παπούτσια και γυαλιά .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.