# #

10 Νοε 2011

Οπως καταλαβαίνετε πάλι ο Μήτσος φταίει, πάλι τον μισθό θα τού κόψουνε.Αυτό είναι το μήλον της έριδος: η πίττα!

Ούτε ο κ. Κατσιφάρας θα έβαζε τον θυρωρό του πρωθυπουργό με την ίδια ευκολία που προσπάθησε (προσπαθεί) να βάλει ο Γιωργάκης στη θέση του τον κ. Πετσάλνικο...
Αν εξαιρέσουμε την τραγωδία των γελοιογράφων, ώσπου να μάθουν να κάνουν γελοιογραφία τον κ. Πετσάλνικο, όλο το υπόλοιπον έχει πλάκα!
 Εν πρώτοις
ουδείς ξένος είτε Φράγκος είτε Κέλτης είτε Σκύθης είτε Οστροβησιγότθος θα μπορούσε να προφέρει ποτέ στη γλώσσα του το όνομα Πετσάλνικος!
Πάντως, αν κατάλαβα καλά, χθες το ΠΑΣΟΚ προσπάθησε να κάμει Οικουμενική Κυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ με ΠΑΣΟΚ), αλλά διαφώνησε το άλλον του όλου ΠΑΣΟΚ και η προσπάθεια ξώκειλε, προσάραξε, τα 'φτυσε (κι άρχισε να βρέχει)...
Επίσης, πάλι αν κατάλαβα καλά, εγένετο μια προσπάθεια να διαλέξουμε ανάμεσα στον χερ ΡΑΪΧενμπαχ Παπαδήμο και τον χερ ΡΑΪΧενμπαχ Πετσάλνικο, αλλά δεν κατέστη δυνατόν να διαλέξουμε τον χερ ΡΑΪΧενμπαχ Γιωργάκη!
 Οπότε και πάλι η προσπάθεια...

απέτυχε με αποτέλεσμα να έχουμε κάψει έως τώρα είκοσι φορές τον Μήτσο χωρίς όμως να βγάζει καπνό ο έρμος κι έτσι να μην αποκτάμε πάπα.
Οπως καταλαβαίνετε πάλι ο Μήτσος φταίει, πάλι τον μισθό θα τού κόψουνε.
(Στο μεταξύ διάφοροι ηρωικοί ηλίθιοι σε διάφορα κανάλια έχουν αλλάξει την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 με τη νέα εθνική επέτειο της 26ης Οκτωβρίου 2011, ότε επετεύχθη η συμφωνία για το νέο Μνημόνιο -τέτοια νίκη έχει να σημειώσει ο Ελληνισμός απ' το Ματζικέρτ)...
.....................................
Πλην όμως τέτοιος Ρασπούτιν ο Νικολάκης, ώστε παραιτηθείς να 'ναι α-παραίτητος ο Γιωργάκης και πέντε μέρες τώρα να 'χει κάνει τη χώρα scheisse (που λέει και η κυρία Μέρκελ), αξιοθαύμαστον!
Οσο για τη λειτουργία του βαθέος συστήματος η λέξη «ομερτά» που είχε χρησιμοποιήσει ο κ. Τσίπρας, αποδεικνύεται φτωχή, διότι το γέρας των όλων διαδικασιών αφορά στη διαχείρηση της επερχόμενης λεηλασίας της Ελλάδας.
Ποιος με ποιον θα φάει τίνι τρόπω τι;
Αυτό είναι το μήλον της έριδος: η πίττα! Η νέα πίττα των ιδιωτικοποιήσεων, των ειδικών ζωνών και των φαστ τρακ!
Αν δεν τα πασπαλίσεις όλα αυτά με ολίγον πατριωτισμό και κάποιαν αγωνία για την έκτη δόση, τι ανθυπορασπούτιν θα 'σαι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.