# #

11 Νοε 2011

Άρχισαν τα "όργανα" στο ΠΑΣΟΚ: Θέμα ηγεσίας έθεσε ο Δ. Λιντζέρης


ImageΠριν καλά καλά παραιτηθεί από πρωθυπουργός ο Γιώργος Παπανδρέου, ξεκίνησαν τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ και για τη θέση του στη προεδρία του κόμματος.

«Οφείλει ο κύριος Παπανδρέου να δρομολογήσει ομαλές πολιτικές εξελίξεις για το κόμμα», δήλωσε στον Αθήνα 9,84 ο Δημήτρης Λιντζέρης.



Ο Δ. Λιντζέρης από τα πρώτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που είχαν μιλήσει μετά τα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου λέγοντας ότι ο Γ. Παπανδρέου αποτελεί πια ...
παρελθόν επανήλθε σήμερα θέτοντας ευθέως θέμα ηγεσίας στην πρώην κυβερνητική παράταξη.

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι η θητεία του προέδρου λήγει τυπικά αύριο, ο κύριος Λιντζέρης είπε ότι «Οι ημερομηνίες έχουν να κάνουν με πολιτικές θέσεις. Δεν πρόκειται για τις 11 του μηνός, αρκεί να ξεκινήσει η διαδικασία. Θα πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσει αυτή η διαδικασία, που θα οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ στην επόμενη μέρα».

«Μου περιγράφετε διαδικασία διαδοχής, αν χρειαστεί...», ερωτήθηκε για να προσθέσει: «Απολύτως. Οφείλει ο κύριος Παπανδρέου. Κατηγορηματικά έχω δηλώσει ότι οφείλει ο κύριος Παπανδρέου να δρομολογήσει ομαλές πολιτικές εξελίξεις και για τη χώρα και για το κόμμα. Καταλαβαίνετε τι λέω»

 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.