# #

12 Νοε 2011

Ας τους χαλάσουμε τη σούπα !!!




Η νέα κυβέρνηση, τερατογέννεση, παζαριών, εκβιασμών και καταπάτησης της συνταγματικής νομιμότητας, θα μείνει στην ιστορία, τουλάχιστον για δυο λόγους, ιδιαιτέρως σημαντικούς και πρωτότυπους. 


Ο πρώτος: Θα είναι μια κυβέρνηση, σε μια χώρα υπό κατοχή, η οποία θα διευρύνει αυτή την κατοχή. Άλλωστε η ίδια η κυβέρνηση αυτή είναι διαταγή των δυνάμεων κατοχής, και συμμόρφωση των ντόπιων προθύμων υπαλλήλων. Αυτή η κατοχική κυβέρνηση, θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει τα καταστροφικά, για τον λαό, πακέτα, της προηγούμενης ενδοτικής κυβέρνησης. Μάλιστα θα αποπειραθεί να βγάλει σε πέρας όλη την βρώμικη δουλειά, αφού συμμετέχουν όλοι οι ...πρόθυμοι, με τα γνωστά προσχήματα και διλήμματα, ίσως σε νέα εκδοχή. (βλ. παράθυρα των 8, δημοσκοπήσεις και πρωτοσέλιδα του Τύπου)

Ο δεύτερος: Είναι μια κυβέρνηση, στην οποία συμμετέχουν στελέχη του ΛΑΟΣ, ενός κόμματος που στον πυρήνα της σκέψης και της φιλοσοφίας του, υπάρχουν πεντακάθαρες, ρατσιστικές, ακροδεξιές απόψεις. Μπορεί να μην εκφράζονται, πάντα, άμεσα, αλλά  οι υποψιασμένοι ακροατές, μπορούν να τα ξεχωρίσουν. Σε άλλες εποχές και συνθήκες θα ήταν αδιανόητο να συνυπάρξουν σε μια κυβέρνηση, «σοσιαλιστές», φιλελεύθεροι, δεξιοί κοινωνιστές με ακροδεξιούς. 

Στις σημερινές συνθήκες, της αποχαυνωμένης και απονευρωμένης κοινωνίας, όλα είναι ανεκτά. Βοήθησε και βοηθάει βέβαια, το ξέπλυμα που επιχειρείται χρόνια τώρα, από τα τηλεοπτικά κανάλια, των γνωστών νταβατζήδων. Η ευθύνη, που αναλαμβάνουν ο «εγγυητής», της συνταγματικής νομιμότητας, Κ.Παπούλιας, οι συνέταιροι Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαράς, είναι μεγάλη, κυρίως απέναντι στην ιστορία, και στο μέλλον.

Η κυβέρνηση του «σοβαρού τραπεζίτη»  Λ. Παπαδήμου, είναι όντως μια ιστορική κυβέρνηση. Μια  κυβέρνηση, νεοφιλελεύθερη, από οικονομικής άποψης και ακροδεξιά, από πολιτικής άποψης. Η συμμετοχή των υπολοίπων, δεν αθωώνει κανέναν. Μια κυβέρνηση κατοχής με την ευγενική χορηγία και στήριξη, όλων σχεδόν των γνωστών διαπλεκόμενων νταβατζήδων, της χώρας.

Ας μην αφήσουμε να χωρέσει και η δική μας η γενιά σε ασπρόμαυρες εικόνες και πλάνα στα ντοκιμαντέρ του μέλλοντος. Ας τους χαλάσουμε τη σούπα.

Είναι υπερβολικά ευάλωτοι, για να μην το τολμήσουμε. 

Θύμιος Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.