# #

4 Αυγ 2011

Δικαίωση για 36χρονη Βραζιλιάνα....Ω ναι...



Δικαστήριο της επέτρεψε να αυνανίζεται εν ώρα εργασίας!
Ω ναι...


Το (ερωτικώς) τερπνόν, μετά του (επαγγελματικώς) ωφελίμου, μπορεί πλέον να συνδυάζει "και με το νόμο" η 36χρονη Άννα Καταριάν Μπεζέρα. Δικαστήριο της Βραζιλίας φέρεται να αναγνώρισε στην 36χρονη το "δικαίωμα" να αυνανίζεται, καθώς και να απολαμβάνει ταινίες σεξουαλικού περιεχομένου στον υπολογιστή της, εν ώρα εργασίας.
Λογίστρια στο επάγγελμα η Άννα, ισχυρίζεται ότι πάσχει από μια ορμονική διαταραχή ψυχαναγκαστικού οργασμού, κάτι που σημαίνει πως πρέπει συνεχώς να έχει οργασμό για να είναι εντάξει και χωρίς προβλήματα, που της προκαλούν κρίσεις άγχους και "εκρήξεις" υπερ-σεξουαλικότητας, εκρήξεις οι οποίες αντιμετωπίζονται καλύτερα με άμεση αυτοϊκανοποίηση.
Αν δεν το κάνει αυτό, η Άννα ισχυρίζεται πως αισθάνεται καταπιεσμένη και πως πέφτει σε κατάθλιψη.
"Είχα φτάσει στο σημείο να αυνανίζομαι έως και ...
47 φορές την ημέρα", δηλώνει η Άννα η οποία ζήτησε ιατρική βοήθεια και σήμερα πασχίζει να χαλιναγωγήσει τις ορμές της με τη βοήθεια ενός κοκτέιλ φαρμάκων. Ακόμη και με την φαρμακευτική αγωγή ωστόσο, η 36χρονη εξακολουθεί να αυνανίζεται περίπου 18 φορές ημερησίως.
Δεδομένου μάλιστα ότι πολλές από τις εν λόγω "κρίσεις" λαμβάνουν χώρα στο γραφείο, η Άννα προσέφυγε τον Απρίλη σε δικαστήριο και επικαλούμενη λόγους υγείας, ζήτησε να της αναγνωριστεί το δικαίωμα στην αυτοϊκανοποίηση εν ώρα δουλειάς. Όπερ και εγένετο.
Ως εκ τούτου, η Μπεζέρα θα μπορεί πλέον να συνδυάζει τη δουλειά με την απόλαυση. Όσο για τον εργοδότη, αυτός οφείλει να σεβαστεί την ιδιαιτερότητα της υπαλλήλου του.
 Erik Truffaz & Sophie Hunger - Let Me Go

Απουσία ψάλτου...βηξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.