# #

24 Ιουν 2011

Ποιοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν ψηφίζουν το μεσοπρόθεσμο...



Του Σεραφείμ Π. Κοτρώτσου-Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ Θωμάς Ρομπόπουλος δήλωσε πριν από λίγο στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά ότι δεν θα ψηφίσει τα νέα μέτρα, ενώ ερωτηθείς για τον Ευάγγελο Βενιζέλο... ο κύριος Ρομπόπουλος είπε ότι είδε έναν άνθρωπο που δεν μπόρεσε να τα βάλει με την Τρόικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες  επίφοβος πρέπει να θεωρείται για την κυβέρνηση και ο βουλευτής Αργολίδας ...Οδ. Κωνσταντινόπουλος, ενώ έντονα προβληματισμένος είναι ο Π. Κουρουπλής.  Ουδείς, επίσης, μπορεί να προβλέψει τι θα πράξει η Τόνια Αντωνίου.
Εκ των "16" που υπέγραψαν την επιστολή- φωτιά που προκάλεσε τη σύγκλιση της Κ.Ο και την "ομαδική ψυχοθεραπεία" και, εν τέλει, τον ανασχηματισμό, οι Π. Κουκουλόπουλος και Κ. Σπηλιόπουλος έχουν καταλάβει (υφ) υπουργικές θέσεις, ενώ άλλοι, όπως η Σοφία Γιαννακά, ελέγχονται σχεδόν απόλυτα από τον Ευ. Βενιζέλο και δεν πρόκειται να δημιουργήσουν επιπλοκές.

Ο υπουργός Οικονομικών, άλλωστε, ως δεινός εσωκομματικός διαπραγματευτής συνάντησε σήμερα το πρωί στη "Βιβλιοθήκη" του Κολωνακίου την "σιδηρά κυρία" του ΠΑΣΟΚ Βάσω Παπανδρέου, προκειμένου να εξασφαλίσει την παρέμβασή της σε βουλευτές που θεωρούνται "επικίνδυνοι", όπως ο Δημήτρης Καρύδης.

Για την κυβέρνηση η ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο έχει μετατραπεί σε αγώνα "ζωής και θανάτου". Κυβερνητικές πηγές έλεγαν πως εάν εκδηλωθούν ανταρσίες ή παραιτήσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ακόμα κι αν το Μεσοπρόθεσμο το ψηφίσουν βουλευτές ελεγχόμενοι από την κυρία Μπακογιάννη, η κυβέρνηση είναι δύσκολο να σταθεί πολιτικά και η χώρα θα οδηγηθεί αναγκαστικά σε εκλογές.
Κάτι τέτοιο δεν πρέπει να αποκλείεται, ιδιαίτερα στο πλαίσιο ενός σχεδίου που προωθούν κάποιοι για συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ- ΝΔ μετά από εκλογές, ωστόσο, τα επόμενα 24ωρα ο πρωθυπουργός και ο κ. Βενιζέλος θα έχουν (πιθανότατα μυστικές) επαφές με πολιτικούς αρχηγούς και βουλευτές.

anatropi2020
 
Αναδημοσιευουμε βεβαια το αρθρο αλλα δεν νομιζουμε οτι οι βολευτες αυτοι θα κανουν τετοιο καλο στην Ελλαδα...Κοτουλες ειναι τα παιδια οπως κι οι υπολοιποι...

Για την θεσουλα τους νοιαζονται...
Βλεποντας ομως το σημερα ...γιατι αυριο, μεθαυριο ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
Ο λαος ειναι στον δρομο σημερα ειρηνικα αλλα ποιος μας λεει οτι αυριο θα ειναι το ιδιο?
Το τυρι τελειωσε, λιγο ψωμακι εμεινε κι αυτο μπαγιατικο....
Με τα νεα μετρα που μας πηραν τελειωνει και το ψωμακι....
Δηλαδη , παιζουν με τις αντοχες μας...
Κι αυτες τελειωνουν"κυριοι" ...
Κι αν νομιζετε οτι θα μας δουλεψετε με την εναλλακτικη σας λυση...τον "κ." Σαμαρα, την πατησατε...
Το μαθαμε το παιχνιδι σας...
Εχουμε μαθει απο τα παθηματα μας...
ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ...ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.....

Αριστοφανης

2 σχόλια:

  1. Να το δω και να μη το πιστέψω. Πόσο δίκαιο νομίζω ότι έχετε, ΔΥΣΤΥΧΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ομως απο μας εξαρταται...Να ενισχυσουμε τια πλατειες και να το παλεψουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.