# #

24 Ιουν 2011

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ σε δύο δημοσκοπήσεις! Καταλληλότερος Πρωθυπουργός ο …Κανένας!


Νέες δημοσκοπήσεις δίνουν προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ, στην πρόθεση ψήφουΚαταλληλότερος Πρωθυπουργός ο… Κανένας!
Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης δικαιώνουν τον κ.Πάγκαλο,αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, ο οποίος ορθώς έβλεπε παντού ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ, από την Κερατέα και το κίνημα “Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω”μέχρι και ΟΛΟΥΣ τους αγανακτισμένους της πλατείας Συντάγματος
Κάποιοι κακοπροαίρετοι είχαν βιαστεί να χαρακτηρίσουν τον κ.Πάγκαλο γραφικό, ωστόσο τα νούμερα των δημοσκοπήσεων βάζουν τα πράγματα στην θέση τους.
Σε δημοσκόπηση του #asemas για το EpicNews, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της ΝΕΑΣ Δημοκρατίας κατά 1%, συγκεντρώνοντας την προτίμηση του 33% των ερωτηθέντων έναντι 32%, ενώ τρίτο και καταϊδρωμένο ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 12,5%.
Στη δημοσκόπηση του...
 ΠΑΜΕ Να Φύγουμε Απ’ εδώ που μεταδόθηκε από την τηλεόραση του EpicTV, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της Νέας Δημοκρατίας κατά 1,2%, καθώς συγκεντρώνει την προτίμηση του 33,2% των ερωτηθέντων, έναντι του 31% που συγκεντρώνει η Ν.Δ. ενώ το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί με 11,9%.
Το 100% των ερωτηθέντων συμφωνεί ότι αυτοί που μας κυβερνούν τα τρώνε μόνοι τους ενώ ένα 50% δεν τρώει τίποτα αυτή τη χρονική περίοδο γιατί κάνει δίαιτα για να βγει το καλοκαίρι στην παραλία.
Στο ερώτημα ποιος είναι καταλληλότερος για Πρωθυπουργός το 60% απάντησε “Κανένας”, το 30% απάντησε “Εγώ” ενώ ένα 10% δεν κατάλαβε την ερώτηση.
Οι δημοσκοπήσεις διενεργήθηκαν σε δείγμα 100 μεθυσμένων ατόμων, εχτές το βράδυ στο μεζεδοπωλείο η Ελλάς και ενδέχεται να παρουσιάζουν αποκλίσεις από την πραγματική πρόθεση ψήφου των πολιτών.

EpicNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.