# #

10 Μαΐ 2011

Η Ελλάδα δεν ανήκει στους Έλληνες



10/05/2011, 05:00 π.μ. 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου. Ένας 44χρονος πέφτει νεκρός από μαχαιριές τριών δραστών οι οποίοι ήθελαν να του κλέψουν την κάμερα που κρατούσε. Κατευθυνόταν στο parking που είχε σταθμευμένο το αυτοκίνητό του ώστε να πάει την γυναίκα του στο μαιευτήριο για να γεννήσει το δεύτερο παιδί τους. 

Άλλος ένας θάνατος, άλλη μια χαμένη ζωή. 

Στο κέντρο της Αθήνας. Τουλάχιστον έτσι ονομαζόταν η περιοχή μέχρι το 2007.Κέντρο. Με κίνηση, εμπορική ζωή. Λίγους, επίμονους παλιούς κατοίκους, και πολλούς μετανάστες αλβανικής και πολωνικής καταγωγής οι οποίοι έφτιαξαν τις οικογένειες τους και το μέλλον τους στην περιοχή. 

Από τότε και μετά όμως το πράγμα δεν έχει προηγούμενο. Παράνομοι μετανάστες από κάθε γωνιά της γης στριμώχνονται κατά 20σάδες σε διαμερίσματα των 40 τετραγωνικών.

Σας μεταφέρω ΑΥΤΟΥΣΙΟ κομμάτι διαλόγου με γνωστό μου, που υπηρετεί στην Ασφάλεια.... 

«Δεχτήκαμε καταγγελία από κάτοικο της περιοχής του Αγίου Παντελέημωνα, Αλβανικής υπηκοότητας που κατήγγειλε ανυπόφορη βρώμα από το διπλανό διαμέρισμα. 

Μεταβήκαμε στην περιοχή. Ο καταγγέλλων μας άνοιξε την κεντρική είσοδο. Στην πόρτα που μας υπέδειξε δεν μπορούσες να σταθείς απέξω ούτε λεπτό. Ζητήσαμε εισαγγελέα. Κατά την έφοδο διαπιστώσαμε σε ότι σε ένα τριάρι διέμεναν περίπου 30 άτομα από το Αφγανιστάν. Όπως στο λέω. Χωρίς νερό και φως. 

Ο ιδιοκτήτης δεν ξέρω αν διώχτηκε.

Η χώρα φίλε μου έχει παραδοθεί χωρίς πόλεμο.»

Πράγματι και αφού πρώτα παραδόθηκε ηθικά επιβραβεύοντας την ντόπια ανομία, μετά παραδόθηκε πληθυσμιακά στην συνέχεια παραδόθηκε και οικονομικά. 

Η ομάδα Δίας δεν επιχειρεί από τις 01:00 ως τις 06:00 λόγω κόστους…!!! 

Στην περιοχή που αναφέρουμε τα συμβάντα είναι αλλεπάλληλα.  Ειδικά σε γυναίκες.

Η σύλληψη των δραστών μπορεί να είναι θέμα χρόνου. Η τιμωρία τους ;;; 
Αυτό είναι που πονάει τον κόσμο η ατιμωρησία και η επανάληψη ξανά και ξανά των ίδιων πράξεων. 

Ελλάδα σημαίνει μέτρο. Και μέτρο σημαίνει νόμος. Αυτό έχει χαθεί, όχι σήμερα, χρόνια πριν. 

Κάθε ένας ντόπιος, μετάναστης, παράνομος μετανάστης, μπορεί, σε αυτό το υποτιθέμενο κράτος, να κάνει ότι θέλει. ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ. 

Ο Καμίνης που δεν άφηνε να εκφωνήσουν στον 9.84 το Χριστός Ανέστη για να μην παρεξηγηθούν οι μουσουλμάνοι συμπολίτες μας (!!!) έχει κάτι να πει στο παιδί που γέννησε σήμερα η γυναίκα του νεκρού; 

Τι να πει όμως ο κάτοικος βορείων προαστίων… 


Κριός ο Πολιορκητικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.