# #

14 Ιαν 2011

Καλά, με ...μπουκάλι τα στείλανε;


Image 
Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας,
Εδώ και δύο εβδομάδες διαβάζουμε παντού και ακούμε, πως περίπου 100.000 ειδοποιητήρια έχουν αποσταλεί από τις κοινοπραξίες προς τους οδηγούς που αρνήθηκαν να πληρώσουν το αντίτιμο των διοδίων.
Μέχρι στιγμής ΚΑΝΕΝΑ μέλος ή φίλος της ομάδας μας δεν έχει... λάβει κάποιο ειδοποιητήριο πληρωμής από τις εταιρείες. Σας παρακαλούμε, αν τις επόμενες ημέρες λάβετε οποιαδήποτε επιστολή,  να επικοινωνήσετε μαζί μας ( info@otoposmou.gr Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε ). Σε κάθε περίπτωση, αν κάποτε αποφασίσουν να μας στείλουν κάποιο ειδοποιητήριο πληρωμής, εμείς  θα καταβάλουμε το αντίτιμο στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και δεν θα  υποκύψουμε στους εκβιασμούς των εταιρειών εκμετάλλευσης.
Δεν είμαστε «τζαμπατζήδες», όπως μας αποκαλούν κάποιοι πληρωμένοι μεγαλοδημοσιογράφοι  των Αθηνών, ούτε έχουμε την  πρόθεση να προβούμε σε μη νόμιμες πράξεις. Απεναντίας! Υπερασπιζόμαστε το συμφέρον της χώρας μας και αγωνιζόμαστε για την κατάργηση των ληστρικών συμβάσεων παραχώρησης.
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.