# #

8 Ιαν 2011

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΕ 1-0 ΕΠΙ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ


Μεγάλη νίκη ΜΕ ΣΚΌΡ 1-0 ,πέτυχε η ομάδα ΝΕΩΝ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ επι της μέχρι σήμερα πρωτοπόρου ομάδας του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ....
ο αγώνας:
Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ: η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, κυκλοφόρησε την μπάλλα είχε δύο καλές ευκαιρίες, αλλά ουσιαστικά ήταν λίγο μπλοκαρισμένη απο την πολύ καλή ομάδα του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ.Να σημειωθεί ότι στο πρώτο ημίχρονο δέν υπήρξε ιδιαίτερος; κίνδυνος για την εστί του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
Β ΗΜΊΧΡΟΝΟ:
Η ομάδα του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ μπήκε δυνατά στο παιγνίδι και για το μισό περίπου του δευτέρου ημιχρόνου είχε άκαρπη υπεροχή. Στα τελευταία είκοσι λεπτά ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανέβασε την απόδοσή του, είχε δύο τρείς καλές ευκαιρίες και τελικά κέρδισε το παιγνίδι, με πάνλτυ που εκτέλεσε ο Γρηγόρης Κόιτσ στο 80 λεπτό του αγώνα.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ:(ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ). ΠΑΤΣΟΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Γ,ΣΚΟΥΡΤΙ, ΝΙΚΟΥ, ΖΑΝΕΤΑΣ, ΚΟΙΤΣ, ΤΟΣΚΑΣ, ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΑΝ, ΣΕΧΟΛΑΡΙ,
ΑΛΛΑΓΕΣ: ΤΣΙΩΜΗΣ
Μετά το σημερινό παιγνίδι η ομάδα ΝΕΩΝ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ βρίσκεται στην πρώτη θέση με 37 βαθμούς και ακολουθεί η ομάδα του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ στη δεύτερη με τους ίδιους βαθμούς.
ΣΤΙΓΜΙΌΤΥΠΑ:
- Αρχηγοί των δύο ομάδων δύο συγχωριανοί, για μέν τον ΠΙΕΡΙΚΟ ο  Στέλλιος Νίκου  και για τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ο Χρήστος Καρτσαμπάς.
- Γεμάτο από φιλάθλους ήταν το γήπεδο του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ, βοήθησε σε αυτό και ο καλός καιρός.
- Εντονοι ήταν οι πανηγυρισμοί των παικτών μετά το τέλος του αγώνα, που έχουν πολύ καιρό να γνωρίσουν την ήττα και η ομάδα προχωρεί από νίκη σε νίκη. 

http://sfkpierikos.blogspot.com/2011/01/1-0.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.