# #

30 Οκτ 2010

Φιλί.... οργασμικό, παθιασμένο !!


Το φιλί χρονολογείται από την αρχή της ανθρώπινης ιστορίας και παραμένει σημαντικό στοιχείο των σχέσεων μεταξύ των ζευγαριών. Ορισμένες γυναίκες από τις λιγότερο ευαίσθητες, θεωρούν πως τα φιλιά αποτελούν προοίμιο για καλύτερα πράγματα, αλλά το φιλί είναι σημαντικό από μόνο του. Πολλές γυναίκες επενδύουν πάνω σ’ αυτό και κρίνουν την ικανότητα ενός ανθρώπου.
Είναι ένα από εκείνα τα θέματα που οι άνδρες....
βρίσκουν μάλλον δύσκολο να συζητήσουν,
Μια γυναίκα θα θυμάται πάντα το καλύτερο φιλί της ζωής της και εάν είστε ένα από τα άτομα που της έκαναν τέτοιο δώρο εύκολα θα το καταλάβετε, από την οικεία μορφή φροντίδας και αγάπης της σε σας.
Υπάρχουν πολλά είδη φιλιού.
Το γαλλικό που είναι παθιασμένο ή αλλιώς οργασμικό, όπως το αποκαλούν.
Το φιλί του πρώτου ραντεβού, ανιχνευτικό.
Το φιλί το παγωμένο κι αδιάφορο.
Το φιλί που δίνει υποσχέσεις.
Το φιλί πριν το σεξ και κατά τη διάρκεια του, είναι η μεγαλύτερη απόλαυση.
Όσο πιο αργή είναι η διαδικασία τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα.
Είναι μια αισθησιακή εμπειρία μεταξύ του ζευγαριού.
Είναι μια μορφή τέχνης που απαιτεί λίγη υπομονή, προσπάθεια και πρακτική.
Εάν μπορείς να φιλάς κάθε εκατοστό του σώματός του παρτενέρ σου, ειδικά αν του πεις το μαγικό «λατρεύω κάθε κομμάτι από το σώμα σου» θα νιώσει ενθουσιασμένος. Είναι σίγουρη μέθοδος και εγγύηση να μπορέσει να μεταφέρει πίσω τις αναστολές του. Την ίδια στιγμή που τον φιλάς, εκείνος θα ερεθιστεί από τη διαδικασία. Αν μπορείς να ψιθυρίζεις ταυτόχρονα στον παρτενέρ σου, σίγουρα θα τον φτάσεις στο αποκορύφωμα της απόλαυσης με απόλυτα επιτυχή τρόπο. Το φιλί δεν αποτελεί το μέσον να φτάσεις γρήγορα στο τέλος της φάσης,αλλά να παρατείνεις τη φάση. Είναι μια γέφυρα που πατάς πάνω για να παρατείνεις το χρόνο, να απολαύσεις το σώμα του παρτενέρ σου, τη μυρωδιά του.
Newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.