# #

30 Οκτ 2010

Κουμπουρας δασκαλος.....Εμεις εχουμε κουμπουρες δασκαλους στην Ελλαδα?

Ο Νισάρ Αχμέντ είναι και επισήμως ο πρώτος ανίκανος καθηγητής.
Το Γενικό Συμβούλιο Διδασκαλίας της Αγγλίας τον έκρινε ανίκανο να βελτιώσει περαιτέρω την δουλειά του με αποτέλεσμα να του απαγορεύσει δια βίου να διδάξει.
Τα μέλη του συμβουλίου ανέφεραν ότι ο 46χρονος Αχμέντ δε θα φτάσει ποτέ τις "απαιτούμενες
προδιαγραφές" της διδασκαλίας και δεν μπορεί να εργαστεί ποτέ ξανά σε δημόσια σχολεία.
Σύμφωνα με την ετυμηγορία ο καθηγητής έχει σοβαρή
επαγγελματική ανικανότητα και η ύπαρξή του στο σχολείο θέτει σε κίνδυνο τη μόρφωση των μαθητών.
Ο 46χρονος ήταν μάλιστα επικεφαλής του τμήματος επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο O'Gaunt Community Technology College του Μπερκσάιρ, και τα μαθήματά του περί μάνατζμεντ ήταν απλά τραγικά.
Μάλιστα το σχολείο του που αριθμεί 450 μαθητές, του είχε δώσει δεύτερη ευκαιρία μπας και βελτιωθεί αλλά τζίφος, ο καθηγητής ήταν ανεπίδεκτος μαθήσεως.
Από το 2000 στην Αγγλία 13 καθηγητές έχουν κριθεί ακατάλληλοι αλλά είναι η πρώτη φορά που κάποιος καθηγητής παίρνει απαγορευτικό από τις μαθητικές αίθουσες δια παντός.
Ο Αχμέντ βρισκόταν υπό επιτήρηση το Δεκέμβριο του 2008 αλλά παραιτήθηκε λίγο μετά αφότου έμαθε ότι η υπόθεσή του θα εξεταζόταν από τους διοικητές.
"Έχω γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος.
Είμαι βαθύτατα στενοχωρημένος γι 'αυτό και δεν αξίζω να είμαι ο πρώτος που πρέπει να διαγραφώ από το επάγγελμα δια παντός" σχολίασε ο ίδιος.
.todaynews
 http://i-diadromi.blogspot.com
σχολιο  της  του Ολυμπου  αλεπους... Εχουμε  στην  Ελλαδα?  Σιγουρα  θα χετε  πολλα  παραδειγματα  ολοι σας...εχω  κι  εγω. Δασκαλος που ειναι ανορθογραφος, που δεν θελει  να  δουλεψει, που λουφαρει σε απιστευτο βαθμο, που γελανε γυρω του γονεις, παιδια,γνωστοι,συναδελφοι... Ειναι  ο  ιδιος που  καρφωνει τους  αλλους λογω της  ανικανοτητας του, ο ιδιος  που  μισει  τους  μαθητες του και τη δουλεια του....ΕΙΝΑΙ  ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !!! Ειναι  λειτουργημα η λεξη δασκαλος, καθηγητης. Χρειαζεται  να το χεις! Να  αγαπας πρωτα  απ ολα  τους  μαθητες  σου, τα "παιδια" σου !!! Να  προσφερεις ολη σου την σοφια(γιατι στα ματακια τους εισαι "σοφος", τα ξερεις ολα..),την  αγαπη, το χαμογελο.....ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ...Παιρνει  ο Δασκαλος, με κεφαλαιο, τα χρηματα που του αξιζουν?  ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !  Εχει  απαξιωθει στην ελληνικη κοινωνια των νεοελληνων ραγιαδων και σ αυτο ειναι το κρατος , ο  βασικος  υπευθυνος. Μαλλον  δεν τους  συμφερει να  ναι ΔΑΣΚΑΛΟΣ αλλα δασκαλακος, δουλος, προβατο, ξεφτιλας, πειναλας,μιζερος.....Παρ ολα  αυτα , πρεπει  να λειτουργει σαν ΔΑΣΚΑΛΟΣ  και οχι σαν δασκαλακος !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.