# #

3 Αυγ 2010

Δεν υπάρχουν άντρες πια!!! Ο άντρας δεν είναι πια κυνηγός!!!

Μεγάλη απογοήτευση και αγανάκτηση επικρατεί στους κόλπους των γυναικών. Ο άντρας δεν είναι πια κυνηγός! Πάνε εκείνες οι ωραίες εποχές όπου η γυναίκα είχε το προνόμιο της τελικής επιλογής. Όπου την βόλευε να περιμένει εκ του ασφαλούς να την «κυνηγήσουν» χωρίς να ρισκάρει απορρίψεις αλλά να αποφασίζει αυτή, εάν και εφόσον το αποφασίσει και όποτε το αποφασίσει.. Όπου η γυναίκα παίζοντας το ρόλο του προκλητικού, πλην «αθώου» θηράματος, μοίραζε «χυλόπιτες» στους δυστυχείς «κυνηγούς» που ξημεροβραδιάζονταν στα σκαλοπάτια της καρδιάς της, ενίοτε μέσα στο κρύο και στην παγωνιά της καταφρόνιας, παραμονεύοντας για ένα γλυκό κοίταγμα μια γλυκειά κουβέντα, για μια ενθάρρυνση τις περισσότερες φορές απατηλή..
παραδοσιακός κυνηγός φέρων δύο θηράματα στούς ώμους..
Δεν υπάρχουν άντρες πια! Αγανακτούν οι γυναίκες όταν δεν νιώθουν να κυνηγιούνται. Όσο και αν εμφανίζονται ως λαχταριστά θηράματα στις παραλίες και στα μπαράκια οι πάλαι ποτέ τολμηροί και επιδέξιοι «κυνηγοί» τις παρακολουθούν εξ αποστάσεως χωρίς να πλησιάζουν. Άλλοι, γιατί είναι πλέον αρκούντως ευνουχισμένοι από τις αλαζονικές συμπεριφορές των γυναικών και τις συνεχείς ανελέητες απορρίψεις και άλλοι, με περισσότερο σύγχρονες αντιλήψεις, θέλουν και αυτοί να ..κυνηγηθούν και να έχουν και αυτοί το προνόμιο της τελικής επιλογής αν θα «πέσουν», εάν και εφόσον το αποφασίσουν και όποτε το αποφασίσουν..
Σήμερα ο μοντέρνος άντρας απαιτεί και αυτός να ..«κυνηγηθεί» ενώ η μοντέρνα γυναίκα δεν περιμένει πια το κρέας στην σπηλιά.. Αν το θέλει ξέρει και να το βρίσκει και να το ζητά και να το παίρνει.. Έχει μπει στην παραγωγή, είναι ανεξάρτητη και αυτοδύναμη, στέκει στα δικά της ποδάρια και δεν νιώθει θήραμα.. Είναι το ισχυρό φύλο, όχι μόνο βιολογικά αλλά πλέον και κοινωνικά και ο ρόλος του θηράματος την υποτιμά.. Έχει καταλάβει ότι το παιχνίδι του «κυνηγιού» κάθε άλλο παρά ρομαντικό ήταν. Τις περισσότερες φορές αποτελούσε έναν απάνθρωπο τρόπο επιβεβαίωσης σε βάρος του άλλου.. Ούτε και πιστεύει πια ότι όσο πιο πολύ την κυνηγούν και όσο πιο πολύ επιμένουν τόσο και πιο πολύ την θέλουν.. Έζησε και το κυνήγι και παντρεύτηκε και τον κυνηγό της και τώρα τόχει σκυλομετανιώσει.. Ξέρει πλέον πολύ καλά ότι η ασίγαστη επιμονή του «κυνηγού» τις περισσότερες φορές κρύβει και έναν ασίγαστο μαλάκα..
Άλλωστε έχει γνωρίσει και την αρρωστημένη πλευρά του άντρα-κυνηγού που επιδίδεται στον ερωτικό καταναλωτισμό.  Όπως ακριβώς ένας ρηχός και άδειος εαυτός επιδίδεται μετά μανίας στο  Shopping therapy έτσι και ένας ρηχός άντρας επιδίδεται μετά μανίας στο σεξουαλικό Shopping therapy. Κυνηγά και «ψωνίζει» ασταμάτητα ερωτικούς παρτενέρ και η ζωή του περιστρέφεται βασανιστικά γύρω από μια ατελέσφορη αναζήτηση επιβεβαίωσης μέσω του σεξ. Για την ακρίβεια δεν επιβεβαιώνεται τη στιγμή που κάνει σεξ, αλλά μετά, τη στιγμή που το λέει στους φίλους του.. Στην πραγματικότητα εκσπερματώνει όταν καυχιέται την επιτυχία του στους φίλους του.. «Φίλε μου χτες πήρα ένα κομμάτι..Την ξέρεις μωρέ.. Η τάδε..»
Σήμερα λοιπόν, ανεξαρτήτως φύλου και σεξουαλικής προτίμησης, αυτοί που θέλουν δεν περιμένουν.. Είναι ισότιμοι στη ζωή και ρισκάρουν ισότιμα και τις χαρές και απογοητεύσεις της.. Θέλουν να ζήσουν την ομορφιά της αμοιβαιότητας στη σχέση και στον έρωτα σε πιο ανθρώπινους ρόλους και όχι σε ρόλους κυνηγών και θηραμάτων.. Και στο κάτω-κάτω αν κάτι έχει αποδειχτεί όλους αυτούς τους αιώνες, από την εποχή των σπηλαίων έως σήμερα, είναι ότι αυτό που διεγείρει και προκαλεί ερωτικά περισσότερο απ όλα κάθε υγιή οργανισμό είναι μόνο η αμοιβαιότητα.. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις..                         ...http://sofistis.wordpress.com/

1 σχόλιο:

  1. Δεν υπάρχουν? Επειδή κουράστικαν να είναι το παιχνιδάκι κάθε μιας που το παίζει ντίβα? Επειδή κουραστίκαμε να προσπαθούμε και να μας αντιμετωπίζουν με τον πιο εξεφτελιστικό τρόπο γιατί από θήραμα έγινε η γυναίκα μία απίστευτη σνομπαρία ώπου αν δεν έβλεπε μπροστά της τον Brand Pit δεν αποδεχότανε ούτε το φλερτ? Χάθηκαν οι άντρες επειδή αποφάσισαν πως έχουν αξιοπρέπεια?
    Άντρες υπάρχουν αλλά έχουν και αξιοπρέπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.