# #

19 Φεβ 2010

Ατελειωτα..τα εγκληματα των Αμερικανων...και καποιοι τα καλυπτουν....που ειναι οι δημοσιογραφοι?


Τα μεγάλα δυτικά media, θάβουν ειδήσεις. Για την ακρίβεια σκεπάζουν εγκλήματα. Οπως αυτή η αποτρόπαια άνανδρη εν ψυχρώ σφαγή δέκα μικρών παιδιών για την οποία θα διαβάσετε παρακάτω.Το έγκλημα διαπράχτηκε από Αμερικανούς στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων στις 27 Δεκέμβρη του περασμένου χρόνου στο χωριό Ghazi Kang στα ανατολικά της επαρχίας Kunar στο Αφγανιστάν.




Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Jerome Starkey που έπαιξε σε μονόστηλο στους Τimes στις 27/12/2009 στις 1 το βράδυ μια ομάδα Αμερικανών στρατιωτών επιβιβάστηκε σε ελικόπτερα από τη βάση τους στην Καμπούλ και έφτασε έξω από το χωριό Ghazi Kang. Αποβιβάστηκαν από τα ελικόπτερα 2 χιλιόμετρα έξω από το χωριό και κατευθύνθηκαν σε ένα «ύποπτο» ως κρησφύγετο της Αλ Κάιντα, σπίτι. Χωρίς να συναντήσουν την παραμικρή αντίσταση από κανένα, οι αμερικανοί στρατιώτες μπήκαν μέσα στο σπίτι. Στο ένα δωμάτιο κοιμόνταν επτά άτομα, ηλικίας από 11 μέχρι 17 ετών. Στο άλλο δωμάτιο ήταν δύο ακόμη παιδιά. Σε ένα τρίτο δωμάτιο κοιμόταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού με τη γθναίκα του.

Οι Αμερικανοί μπήκαν πρώτα στο δωμάτιο με τα δύο παιδιά. Πυροβολώντας! Ο θάνατος των δύο παιδιών ήταν ακαριαίος. Στη συνέχεια έπιασαν και έδεσαν με χειροπέδες τα επτά παιδιά στο άλλο δωμάτιο. Τα οδήγησαν έξω από το σπίτι και τα εκτέλεσαν. Πριν από τη δολοφονία των παιδιών οι Αμερικανοί σκότωσαν και τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που εν τω μεταξύ είχε βγει έντρομος από το δωμάτιό του! Οι στρατιώτες- δολοφόνοι έφυγαν το ίδιο αθόρυβα, όπως ακριβώς πήγαν.

Από κει και έπειτα άρχισε η διαδικασία της συγκάλυψης. Οι αρχές του ΝΑΤΟ που ουσιαστικά κινούν τα νήματα της κυβέρνησης Καρζάι, με ανακοινώσεις τους δημιούργησαν σύγχυση διασπείροντας ψεύδη, περί «τρομοκρατικού άντρου» και άλλα παρόμοια. Παρ όλα αυτά, η αλήθεια δεν κρύφτηκε, τουλάχιστον στην επικράτεια του Αφγανιστάν. Ολοι, εκεί γνωρίζουν για το έγκλημα των αμερικανονατοικών δυνάμεων κατοχής. Πρόκειται για εγκλήματα καθημερινά και συνηθισμένα, που έχουν στόχο να προκαλέσουν το φόβο και την υποταγή. Αν και η τακτική αυτή έχει αντίθετα αποτελέσματα , οι Αμερικανοί που ηγούνται των επιχειρήσεων, επιμένουν. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο ανώτατος διοικητής των αμερικανικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν, ο στρατηγός Mac Krystal είναι γνωστός από προηγούμενα πόστα του (Ιράκ) για καταδρομικές επιχειρήσεις για το σπάσιμο του ηθικού αμάχων, για ανακρίσεις υπόπτων, για (παρα)στρατιωτικές δραστηριότητες εκτός ορίων και εννοιών του Διεθνούς Δικαίου.

…Η εγκληματική αμερικανική πολεμική τακτική κατά αμάχων στο Αφγανιστάν προφανώς συνεχίζεται γιατί έχουν εξασφαλίσει ότι ειδήσεις σαν την παραπάνω δεν θα φτάσουν ποτέ στους δέκτες των τηλεοράσεων
πηγη"Σκακιστης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.