# #

25 Μαρ 2021

Πρόταση: Η κυβέρνηση αυτή να μονιμοποιηθεί στο διηνεκές, για το καλό της πατρίδος.

 Απροσμέτρητες οι επιτυχίες της κυβέρνησης των αρίστων...



1. Καταπολέμησε τη βία στα γήπεδα, με μία ρηξικέλευθη στρατηγική, που κανείς μέχρι τώρα δεν τόλμησε ν' ακολουθήσει.
2. Απάλλαξε την πλειονότητα των Ελλήνων από τη μισθωτή σκλαβιά, με μία και μόνη κίνηση.
3. Απαγόρευσε το κυνήγι οριστικώς, άπιαστο όνειρο όλων των οικολόγων, απανταχού της γης.
4. Κατάργησε την πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια παιδεία, αφού, ως γνωστόν, τα σχολεία φωτίζουν μόνο όταν καίγονται. Μάλιστα, έβαλε αστυνομία να φυλάει τα πανεπιστήμια, μην τυχόν και τίποτα αμετανόητοι φοιτητές εισβάλλουν και κάνουν μάθημα, διότι, κακά τα ψέματα, οι εξαρτήσεις δύσκολα κόβονται.
5. Υπήρξε η πρώτη ελληνική κυβέρνηση που απαγόρευσε το προαιώνιο όπιο του λαού, την επάρατη θρησκεία, πηγή όλων των δεινών της οικουμένης.
6. Κατάργησε την εγκληματικότητα της νύχτας και του υπόκοσμου, κατάφερε ένα βροντερό χαστούκι στο οργανωμένο έγκλημα, διότι όποιος τη νύχτα περπατεί…
7. Μείωσε στο ελάχιστο την πιθανότητα μετάδοσης του AIDS και των υπόλοιπων Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων.
8. Κατάργησε τις εθνικιστικές και μιλιταριστικές παρελάσεις.
9. Πολύ σοφά απαγόρευσε και τις ενοχλητικές για την οικονομία διαδηλώσεις, αφού όμως προηγουμένως έλυσε κάθε ζήτημα για το οποίο θα μπορούσε να διαδηλώσει κανείς.
10. Οι κοινωνικές υπηρεσίες εμφάνισαν πρωτόγνωρη ανάπτυξη, σε επίπεδα δυσθεώρητα ακόμη και από τις πλέον ανεπτυγμένες χώρες της Δύσης. Τώρα υπάρχει πάντοτε κάποιος δίπλα σου να ενδιαφερθεί, πού πας, τι κάνεις, γιατί το κάνεις, πότε βγήκες, πότε θα γυρίσεις, πόσο μακριά θα πας. Ποτέ άλλοτε η ελληνική κοινωνία δεν ανέπτυξε τόσο στενούς δεσμούς την αστυνομία.
11. Απάλλαξε τους γονείς από το δύσκολο έργο της νουθεσίας των παιδιών τους. Τώρα δεν χρειάζεται να δείρεις το παιδί σου για να γίνει άνθρωπος σωστός, το κράτος αναλαμβάνει ΚΑΙ αυτήν την υποχρέωση.
12. Κατάργησε το στρεβλό οικονομικό μοντέλο της μονοκαλλιέργειας του τουρισμού. Τώρα πλέον η χώρα βλέπει με αισιοδοξία μια πολύπλευρη ανάπτυξη να έρχεται, όπως αρμόζει σε μία ανεπτυγμένη χώρα.
13. Έλυσε το δημογραφικό πρόβλημα, με στόχο τον διπλασιασμό του ελλαδικού πληθυσμού μέχρι το 2030. Επιτέλους, η Ελλάδα δεν θα είναι πια η πιο αραιοκατοικημένη και γερασμένη χώρα της Ευρώπης, σπουδαίες ημέρες ξημερώνουν.
14. Εξαφάνισε όλες τις νόσους που μάστιζαν τον πληθυσμό -γρίπες, πνευμονίες, καρδιοπάθειες, νεφροπάθειες, εγκεφαλικά κ.ά.-, εκτός από την COVID-19, η οποία σύντομα θα είναι και αυτή παρελθόν, χάρις στο μεγαλόπνοο πρόγραμμα εμβολιασμού που έχει ήδη ξεκινήσει.
15. Εργάζεται εντατικά ώστε να επιλύσει άπαξ διά παντός την προαιώνια εχθρότητα με τη φίλη και γείτονα Τουρκία, χωρίς να υποχρεώσει τον ελληνικό λαό να πολεμήσει για χάρη των συμφερόντων της ελληνικής και τουρκικής αστικής τάξης, των μονοπωλίων και του ΝΑΤΟ. Επιτέλους, ας μην είμαστε μοναχοφάηδες, η θάλασσα δεν έχει σύνορα.
16. Κατάργησε τις κουβέντες καφενείου, μία επίσης χαίνουσα επί αιώνες πληγή του Ελληνισμού. Τέλος πια το χασομέρι.
17. Απάλλαξε τον ελληνικό λαό από την ατομική ιδιοκτησία, μαζί με το άγχος και την ευθύνη που αυτή συνεπάγεται, πληγή της ανθρωπότητας από αρχαιοτάτων χρόνων.
18. Κατάργησε το φριχτό Σύνταγμα της Μεταπολίτευσης.
19. Δεν επέτρεψε να ολοκληρωθεί το Μετρό Θεσσαλονίκης, για να μη συνωστίζονται οι πολίτες και μεταδίδονται λοιμώδη νοσήματα.
Και πολλά άλλα, απειράριθμα, που η βαθιά συγκίνηση και τα δάκρυα που μου βουρκώνουν τους οφθαλμούς δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω την απαρίθμησή τους.
Βάσει των παραπάνω, αποδεικνύεται ότι πρόκειται για την πιο προοδευτική και ριζοσπαστική κυβέρνηση, που κατάφερε μόλις μέσα σε ένα χρόνο (μετά την εύλογη περίοδο χάριτος ολίγων μηνών, κατόπιν της εκλογής της) να επιλύσει όλα τα πάγια αιτήματα της αριστεράς, της δεξιάς, του κέντρου, των οικολόγων και κάθε άλλης πολιτικής παράταξης.
Δεν θα πρέπει, λοιπόν, να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι σύσσωμη η αντιπολίτευση στέκεται στο πλευρό της, σε μία ιστορική εθνική ενότητα, που ποτέ άλλοτε δεν γνώρισε τούτος ο πολύπαθος τόπος. Η κυβέρνηση της αριστείας κατάφερε να αντιμετωπίσει ακόμη και την προαιώνια μάστιγα της ελληνικής φυλής, τη διχόνοια και την αλληλομαχία.
Με πλήρη συναίσθηση των συνεπειών των λόγων μου, προτείνω η κυβέρνηση αυτή να μονιμοποιηθεί στο διηνεκές, για το καλό της πατρίδος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.