# #

22 Μαρ 2021

Απάντηση Πούτιν σε Μπάιντεν (ελληνικοί υπότιτλοι)

 


Πρόκειται για την πρώτη τοποθέτηση του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν σχετικά με την περιβόητη πλέον καταφατική απάντηση του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στο ερώτημα αν ο Ρώσος ομόλογός του είναι “δολοφόνος”.

Απαντώντας σε ερώτημα εκπροσώπου των κατοίκων της Κριμαίας, με τους οποίους συνεόρτασε την 7η επέτειο της επιστροφής της χερσονήσου σε ρωσική κυριαρχία, ο Πούτιν θυμίζει τις πιο εγκληματικές σελίδες της αμερικανικής ιστορίας, αντιστρέφοντας τις κατηγορίες εναντίον του.

Εξ ιδίων κρίνει το αμερικανικό κατεστημένο τα αλλότρια, καταλήγει ο Πούτιν, σε μια δήλωση, η οποία μοιάζει ιστορική, σε μια εποχή, που τα σύννεφα ενός νέου Ψυχρού και όχι μόνο Πολέμου πυκνώνουν εκ νέου. “Στην ιστορία κάθε λαού, κάθε κράτους,

υπάρχουν πολλά, πολύ βαριά, δραματικά και αιματηρά γεγονότα.Αλλά όταν αξιολογούμε άλλους ανθρώπους, ή όταν αξιολογούμε ακόμη κα άλλα κράτη, άλλους λαούς, είναι σαν να κοιταζόμαστε στον καθρέφτη. Πάντοτε βλέπουμε εκεί μέσα τον εαυτό μας, γιατί αποδίδουμε στον άλλο άνθρωπο ό,τι έχουμε μέσα μας, ό,τι στην ουσία είμαστε εμείς οι ίδιοι” τόνισε.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.