# #

26 Ιαν 2021

ΟΙ κατηγορίες ανθρώπων, είναι ΜΟΝΟ ΔΥΟ !!!


Εδώ και 10 μήνες σε πάνε με το: 
Υπομονή για 2 εβδομάδες ακόμα, σε τρομοκρατούν, σε χτυπάνε στο φιλότιμο και στην αγωνία σου για το μέλλον και την υγεία σου. 

Παράλληλα κάνουν τα πάντα για να σε διαχωρίσουν από τον συνάνθρωπό σου: Αρνητές του ιού, της μάσκας, αρνητές των εμβολίων και εσύ τους ακούς. Σύντομα θα λένε και εδώ για Δημοκράτες και για εχθρούς της δημοκρατίας.
Αν αυτή είναι η Δημοκρατία ΤΟΥΣ, χάρισμα τους.
Ξυπνήστε και ανοίξτε τα μάτια σας!

ΟΙ κατηγορίες ανθρώπων, είναι ΜΟΝΟ ΔΥΟ !!! 
Όσοι.. χάνουν την ελευθερία τους, και όσοι με εξαπάτηση και βία, καταργούν και κλέβουν την ελευθερία ΟΛΩΝ μας!
ΔΕΝ με ενδιαφέρει αν φοράς μάσκα, αν πιστεύεις στο ιο και στην προστασία του εμβολίου και δεν έχει ΚΑΜΙΑ απολύτως σημασία. Τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία επειδή ΟΛΟΙ ΜΑΣ στις 9 το βράδυ ΦΥΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ καθημερινά επειδή ΚΑΠΟΙΟΙ το αποφάσισαν και κανείς δεν ξέρει τι θα αποφασίσουν αύριο και ακόμα χειρότερα ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να τους ελέγξει και να τους εμποδίσει.
Δεν με ενδιαφέρει αν είσαι κόκκινος, πράσινος ή μπλε αν πιστεύεις στον Θεό ή αν περιμένεις να έρθουν οι εξωγήινοι να μας σώσουν, πρέπει ΤΩΡΑ, σήμερα να άλλαξεις ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ. 

Κοίταξε γύρω σου! 
Βλέπεις, Τι;;; 
Πόσες και ποιες διαφορές έχει η Φιμωμένη μάζα;
Ποια σημασία έχουν οι λέξεις που δημιουργούσαν τους ως τώρα διαχωρισμούς; 




Έχουμε χάσει την Ελευθερία μας και ο μόνος τρόπος να έχουμε μια ελπίδα να την αποκτήσουμε ΞΑΝΑ είναι να αλλάξουμε τον τρόπο που επικοινωνούμε μεταξύ μας.
Το σύστημα έχει εξαπολύσει πόλεμο εναντίον μας, εναντίον της ανθρωπότητας, οι σφαίρες σφυρίζουν πάνω από το κεφάλι μας, οι οβίδες σκάνε δίπλα μας και δεν έχουμε κανένα απολύτως τρόπο αντιμετώπισης. 

Οι νόμοι είναι δικοί τους, τα μέσα προβολής τους ανήκουν, δεν μπορούμε να τα βάλουμε με αύρες και τανκς, δεν έχουμε τα όπλα για μάχη με στρατό και ως τώρα οδηγούμαστε σαν πρόβατα στην σφαγή. 

Όλες οι εξουσίες έχουν καταλυθεί, ελέγχονται απόλυτα και το μόνο που μας έχει μείνει είμαστε εμείς, οι Άνθρωποι. Το μόνο που έχουμε είναι η πληροφορία.

Μεγάλο μέρος του πληθυσμού δεν γνωρίζει ή είναι σε άρνηση, περιμένοντας να έρθει η σωτηρία. 

Η ίδια σωτηρία, όπως η μάσκα, που ήταν το εμβόλιο πριν το εμβόλιο, αλλά θα την φοράς και μετά το εμβόλιο, που ακόμα και όταν το κάνεις ΠΑΛΙ θα έχεις περιορισμούς, παλι ΔΕΝ θα είσαι ελεύθερος... ενώ άρχισαν να ψελίζουν για μεταλλάξεις και ήδη σου λένε να ξεχάσεις το Πάσχα που έρχεται και αν δεν ξυπνήσεις σύντομα θα σε έχουν στο περίμενε για πόσο;;; Πόσο Αντέχεις; Πόσο χρόνο ακόμα θα δώσεις αδιαμαρτύρητα από την ΖΩΗ ΣΟΥ;



Θέλουμε και ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ.

Για να συμβεί αυτό οφείλει η αλήθεια αυτή, το ότι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ δεν είναι διαπραγματεύσιμη, το ότι δεν μπορεί να είσαι "λίγο ελεύθερος" να φτάσει ΠΑΝΤΟΥ. 

Θέλετε και άλλες αξίες που να αξίζει να αφιερώσει χρόνο, να παλέψει και να αγωνιστεί κάθε ένας και κάθε μία από μας για αυτές;

Τι λέτε για την Οικογένεια, Φιλία, Εντιμότητα, την Ευτυχία;

Να ξεπεράσουμε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ μας χωρίζει και να κρατήσουμε ΜΟΝΟ όσα μας ενώνουν, μόνο όσα ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ μέχρι να ελευθερωθούμε;
Μην έχετε αυταπάτες, στην Νεα Ταξη Πραγμάτων, τα "πράγματα" είμαστε εμείς. Για ΑΥΤΟΥΣ είμαστε το θύραμα, οι κότες στο κοτέτσι ενός τύπου που καταμετράει και λέει... πόσες θα σφάξω, πόσο θα βγει ο λογαριασμός, πόσα αυγά θέλω να πάρω αύριο. Κινδυνεύουμε και πάρτε το χαμπάρι. Δεν είναι μόνο τα δικαιώματα και οι ελευθερίες μας αλλά αύριο θα είναι η ζωή μας η ίδια και κυριολεκτώ σε αυτό.
Καταλάβετε το και αλλάξτε την ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ σας. Υπάρχουν τρόποι, υπάρχουν λύσεις αλλά πρέπει να θέσουμε τις βάσεις, να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας, να συμφωνήσουμε στα βασικά.

Οτι δηλαδή υπάρχει ΠΟΛΕΜΟΣ από το σύστημα ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, εναντίον της ανθρωπότητας.

Αν αυτό το κατανοήσουμε, αν συμφωνούμε, αν σου κάνει αυτό σαν λογική ότι είναι αλήθεια, τοτε οφείλεις να συμβάλεις στην διάδοση της πληροφορίας.
Είμαστε εν μέσω πολέμου και οφείλουμε να παλέψουμε για την αλήθεια αυτή, έτσι ώστε όταν αρκετοί το κατανοήσουν αυτό να μπορέσουμε να περάσουμε στα επόμενα βήματα της αντιμετώπισης.
Αν διαφωνείς πήγαινε δες μια ταινιούλα με ωραία ψέματα να σου φτιάξει την διάθεση, αν όμως συμφωνείς, συστρατεύσου και κάνε το καθήκον σου.




Αποστολος Κουφοπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.