# #

30 Ιαν 2021

Εκλογή Μπάιντεν: Με το «καλημέρα» γίνονται σκόνη οι αυταπάτες


Με το «καλημέρα» γίνονται σκόνη οι αυταπάτες ακόμα και για τον πιο δύσπιστο, που έκανε το λάθος να πάρει στα σοβαρά τις διάφορες παρόλες που ακούστηκαν για την εκλογή Μπάιντεν.

Ενα από τα πρώτα «δημοκρατικά» χτυπήματα του νέου Προέδρου των ΗΠΑ είναι η αναγνώριση του... Γκουαϊδό ως Προέδρου της Βενεζουέλας. Αυτό ανήγγειλε ο νέος υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, μιλώντας στη Γερουσία και τονίζοντας ότι «οι κυρώσεις προς τη Βενεζουέλα θα είναι πιο αποτελεσματικά στοχευμένες», ώστε να «εξαναγκάσουν σε παραίτηση» τον εκλεγμένο Πρόεδρο της χώρας.

Ετσι …όμορφα ξημερώνει η «επόμενη μέρα» στις ΗΠΑ, μετά την «ολική επαναφορά» και τη «σημαντική εξέλιξη για τα κινήματα», όπως έλεγε η «Αυγή», όταν πανηγύριζε για την εκλογή Μπάιντεν. 

Εκτός αν ως «κινήματα» η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ εννοούσε αυτά στα οποία εξειδικεύονται οι αμερικανικές κυβερνήσεις, δηλαδή τα πραξικοπήματα, οι ανατροπές εκλεγμένων κυβερνήσεων κ.ο.κ.

Ποιος ξέρει… Μπορεί αυτήν τη φορά να μην είναι «διαβολικό» το σχέδιο, όπως επί Τραμπ, αλλά σίγουρα κι αυτό θα είναι για καλό…

Πηγή:www.alt.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.