# #

30 Δεκ 2020

Δ.Κούβελας: «Φασιστική η οποιαδήποτε συζήτηση για υποχρεωτικότητα των εμβολίων» (βίντεο)

 



Για τα εμβόλια, την πιθανή υποχρεώτικότητα τους, τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και τα μονοκλωνικά αντισώματα μίλησε ο καθηγητής κλινικής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας.

Ο καθηγητής κλινικής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας, μιλώντας στον 98.4 επανέλαβε ότι με βάση τις διαδικασίες που παρά τις σχετικές προβλέψεις του ευρωπαϊκοί οργανισμού ως προς τα πρωτόκολλα που τηρεί για άδεια χρήσης υπό όρους, επισπεύστηκαν για τα εμβόλια, τα εμβόλια είναι ασφαλή αλλά αυτό που είναι εντελώς διαφορετικό και θα πρέπει να αποδειχθεί στην πράξη  πλέον είναι η ...

αποτελεσματικότητα τους  και ειδικότερο η χρονική διάρκεια αυτής.

Ο κ. Κούβελας , απάντησε σε μια σειρά προϋποθέσεων για ευπαθείς ομάδες ή με υποκείμενα νοσήματα σε σχέση με τον εμβολιασμός τους, τόνισε ότι οποιαδήποτε συζήτηση για υποχρεωτικότητα των εμβολίων είναι φασιστική , ενώ για το πιστοποιητικό εμβολιασμού , είπε ότι ακόμη και για ιδιωτική χρήση είναι πρωτόγνωρο και είναι εντελώς διαφορετικό από ένα ενιαίο ψηφιακό προσωπικό  φάκελο υγείας του κάθε πολίτη.

Ο κ. Κούβελας ταυτόχρονα επανέλαβε ότι επειδή και τους επόμενους μήνες η επιδημία θα είναι εδώ και με τα εμβόλια δεν τελειώνει το πρόβλημα , τα μονοκλωνικά  αντισωμάτων φάρμακα, θα πρέπει να έρθουν ακόμη και αύριο.

Μετά την Ουγγαρία που αν και μέλος της Ε.Ε. δεν περίμενε τον EMA, αλλά προχώρησε σε διμερή συμφωνία, δικαιολογία ότι δεν γίνεται , δεν υπάρχει.

Ακούστε όσα είπε στον 98,4: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.