# #

27 Δεκ 2020

Τέτοιο φιάσκο δεν έχει ξαναγίνει.

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Δανία Λιθουανία ολλανδία Πολωνία Βέλγιο Λευκα Γερμανία Τσεχία Σλοβακία Αυστρία Ουγγαρία Mo Κροατία Ρουμανία Ιταλία Σερβία"

''Το βανάκι ξεκίνησε από το Βέλγιο και έκανε αυτή τη διαδρομή μόνο του.

Μόλις μπήκε Ελλάδα το συνόδεψαν αστυνομία, στρατός, ελικόπτερα, αντιπυραυλικά, τορπιλάκατοι, αεροπλανοφόρα, δύο διαστημόπλοια, ο Σούπερμαν και ίσως ο Σπάιντερμαν...

Κι όλα αυτά για να εμβολιαστεί ο Μίστερ Μπιν''


''Αρχικά περιμέναμε 700 χιλ εμβόλια το Δεκέμβρη, μετά έγιναν 300 χιλ και τελικά έφτασαν 9 χιλιάδες εμβόλια!

Στην τηλεόραση και στα σάιτ μας έδειχναν κάτι τεράστιες και υπερσύγχρονες νταλίκες σαν χαρακτήρες στους transformers και τελικά έφτασε ένα βανακι που αν διπλοπαρκάρει στα στενά της Κυψέλης, δεν σταματάει καν η κυκλοφορία.

Και ανοίγει το βαν και βγαίνουν ...2 κουτάκια σαν ντενεκεδες λάδι.

Και από κει ξεκινάει ο παραλογισμός λες και έχουν επικοινωνιολόγο τον Σεφερλή.
Ναι ναι, αυτό είναι το σημείο που ξεκινάει ο παραλογισμός!

Μυστικές τοποθεσίες, 4 χιλ μπάτσοι στους δρόμους, στρατός, drones, ελικόπτερα, ΕΚΑΜ, ρεπόρτερς που με κίνδυνο τη ζωή τους τράβαγαν πλάνα από όλη τη διαδρομή, με το που πέρασε το βαν τα σύνορα. Σε όλο αυτό το καταπληκτικό σχέδιο έβγαλαν και όνομα, σχέδιο "Ιπποκράτης" λέει.

Όλα αυτά για ένα βαν που από το Βέλγιο έφτασε μόνο του χωρίς καμία συνοδεία!!!!
Και συνεχίζεται το θέατρο.

Οι δημοσιογράφοι να παίρνουν τις φωτογραφίες από χαμηλά για να φαίνονται οι κούτες τεράστιες.

Η κυβέρνηση να έχει αμολήσει όλα τα ψεύτικα πληρωμένα ακκαουντ να τονίζουν παντού στο ίντερνετ, ότι καμία άλλη κυβέρνηση δεν θα κατάφερνε αυτή την τρομερή επιχείρηση.

Να τους έχει πάρει στο ψιλό μέχρι και ο τελευταίος πολίτης αυτής της χώρας και τα μέσα να παρουσιάζουν την σχεδιάρα της κυβέρνησης, λες και απευθύνονται σε παιδιά δημοτικού, που αμφιβάλλω ότι θα έπειθαν ακόμα και αυτά.

Τέτοιο φιάσκο δεν έχει ξαναγίνει.

Τέτοιο θέατρο του παραλόγου άλλος ηγέτης χώρας δεν έπαιξε ποτέ ούτε καν σε απολυταρχικά καθεστώτα, γιατί θα τον έπαιρνε ο λαός με τις πέτρες, θα γινόταν γελοιογραφία σε όλες τις εφημερίδες, θα μιλούσαν όλοι οι δημοσιογράφοι για αυτό.

Αντ' αυτού όλοι οι δημοσιογράφοι σε αυτήν την χώρα, βοήθησαν στην επιθεώρηση Μητσοτάκη.

Χούντα Μητσοτάκη, χούντα των μίντια, χούντα της λογικής.

Όταν όλοι λέγανε για τον Μητσοτάκη και τον Μίστερ Μπιν, κανείς μας δεν φαντάστηκε που θα έφτανε αυτή η τρομακτική ομοιότητα.''

Toυ Μιχαλης Ορ
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Δανία Λιθουανία ολλανδία Πολωνία Βέλγιο Λευκα Γερμανία Τσεχία Σλοβακία Αυστρία Ουγγαρία Mo Κροατία Ρουμανία Ιταλία Σερβία"
Νικόλας Αρβανίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.