# #

31 Ιουλ 2016

Τα καλυτερότερα παιδιά σ ένα....«μυστηριώδες» ντερλίκι..(δείπνο)



Ένα «μυστηριώδες» δείπνο έγινε πριν από μερικές εβδομάδες, στο σπίτι του Βασίλη Κοντογιαννόπουλου, στην Κηφισιά, με αντικείμενο την επίλυση του προβλήματος του μεσαίου χώρου.

Όπως γράφουν τα «Νέα», στο σπίτι του πρώην υπουργού στις 13 Ιουνίου, βρέθηκαν οι Κώστας Σημίτης, Γιάννης Στουρνάρας, Θεόδωρος Πάγκαλος, Αννα Διαμαντοπούλου,
Τάσος Γιαννίτσης, Γιώργος Φλωρίδης και...
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Κατά το δείπνο έγινε πρόταση στον κ. Στουρνάρα για ανάμειξη, έπειτα από την επίμονη άρνηση του κ. Σημίτη. Ο πρώην πρωθυπουργός πρότεινε τον κ. Στουρνάρα, αλλά εκείνος παρέμεινε σταθερά επιφυλακτικός. Ο κ. Σημίτης πίστευε ότι η θητεία του ως διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος λήγει σε έναν χρόνο και, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εξεπλάγη όταν ο κ. Στουρνάρας τον ενημέρωσε ότι ολοκληρώνεται σε τέσσερα χρόνια.
Στη συζήτηση που ακολούθησε, ο κ. Πάγκαλος ρώτησε τον κ. Στουρνάρα «Πρέπει να αποφασίσεις. Θες να γίνεις πρωθυπουργός ή να μείνεις υπάλληλος;». Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο κ. Στουρνάρας δεν πείστηκε.
Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, που δεν αναφέρονται στο δημοσίευμα των «Νέων», ο κ. Στουρνάρας είπε στους συνομιλητές του στο δείπνο αυτό, ότι την ανασύσταση της Κεντροαριστεράς την υπονομεύουν ένας μεγάλος επιχειρηματίας και ένας μεγάλος τραπεζίτης, οι κ.κ. Βαρδής Βαρδινογιάννης και Μιχάλης Σάλλας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.