# #

5 Αυγ 2016

«Η Χ.Κλίντον εξόπλισε το ISIS και τους υπόλοιπους ισλαμιστές στην Συρία» (βίντεο)


Όπως φαίνεται τα e-mail που διέρρευσε ο ιστότοπος wikileaks που αποδείκνυαν ότι το κόμμα των Δημοκρατικών εσκεμμένα υποστήριξε την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον έναντι του Μπέρνι Σάντερς ήταν μόνο η αρχή καθώς τώρα ο Julian Assange αποκαλύπτει ότι μέσα στα 30.000 μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που έχει διαρρέυσει υπάρχει πολύ πιο ζημιογόνο υλικό για την πρώην Αμερικανίδα ΥΠΕΞ καθώς αναφέρεται η συμμετοχή της στην μεταφορά οπλισμού προς τις ισλαμιστικές οργανώσεις της Συρίας συμπεριλαμβανομένου και του ISIS.

Όπως αναφέρει και ο Jim Hoft κατά την διάρκεια της ακρόασης της Χ.Κλίντον σχετικά με το αιματηρό περιστατικό της Benghazi η Clinton αρνήθηκε ενόρκως ότι είχε την οποιαδήποτε γνώση για την ύπαρξη ενός προγράμματος μεταφοράς προς τους Σύρους «επαναστάτες» έναν χρόνο πριν την επίθεση στην Benghazi. 

Τώρα ο Assange λέει ότι στην συλλογή των χακευμένων emails που η ομάδα του τον έχει προμηθέψει 17,000 από αυτά «αφορούν μόνο την ..
Λιβύη και ανάμεα σε αυτά υπαρχουν αποδείξεις ότι η Κλίντον έσπρωξε όπλα στους ισλαμιστές της Συρίας και ανάμεσά τους και στο ISIS»

Πρόκειται για μεγάλο πλήγμα για την προεκλογική καμπάνια της Χ.Κλίντον. Αν και είναι γνωστό σε όλον τον πλανήτη ότι οι ΗΠΑ δυστυχώς βοήθησαν και εξόπλισαν τις ισλαμιστικές αυτές οργανώσεις, τώρα φάινεται ότι υπάρχει αποδεδειγμένη εμπλοκή της πρώην Αμερικανίδας ΥΠΕΞ η οποία φιλοδοξεί να γίνει η επόμενη Πρόεδρος των ΗΠΑ.
Αλήθεια πως θα ξεκινήσει την επόμενη ημέρα έναν πόλεμο κατά του ISIS εάν έχει αποδειχθεί ότι είχαν «συνεταιρική» σχέση;
«'Ετσι λοιπόν εκείνα τα emails, της Κλίντον συνδέονται μαζί με εκείνα που είχαμε δημοσιεύσει και δημιουργούν μια πλούσια εικόνα για το πως η Χίλαρι Κλίνοτν εκτελούσε τα καθήκοντά της αλλά ακόμα πιο σημαντικά πως πραγματικά λειτουργεί το U.S. Department of State» είπε ο Assange στο Democracy Now. 
«Έτσι για παράδειγμα η καταστροφική, απολύτως κταστροφική επέμβαση στην Λιβύη, η καταστροφή της κυβέρνησης Καντάφι που οδήγησε στην κατοχή μεγάλων τμημάτων της χώρας από το ISIS και οι ροές όπλων με κατεύθυνση την Συρία που σπρώχτηκαν από την Χίλαρι Κλίντον προς τους ισλαμιστές στην Συρία μαζί και το ISIS, όλα αυτά βρίσκονται μέσα σε αυτά τα emails.»
Ας δούμε τι είχε απαντήσει η Χ.Κλίντον το 2013 στην αρμόδια επιτροπή του Κογκρέσσου.
Τότε σε αυτή την κατάθεση η Clinton είπε στον Γερουσιαστή Rand Paul ότι δεν είχε καμία πληροφορία σχετικά με οποιοδήποτε πρόγραμμα μεταφοράς όπλων σε ένοπλες ομάδες στην Τουρκία ή οπουδήποτε αλλού εκτός της Λβύης.
Paul: My question is, is the US involved in any procuring of weapons, transfer of weapons, buying, selling anyhow transferring weapons to Turkey out of Libya?
Clinton: To Turkey? I’ll have to take that question for the record. That’s, nobody’s ever raised that with me.
Paul: It’s been in news reports that ships have been leaving from Libya and that they may have weapons. And what I’d like to know is, that annex that was close by, were they involved with procuring, buying, selling, obtaining weapons and were any of these weapons being transferred to other countries? Any countries, Turkey included?
Clinton: Well, Senator you’ll have to direct that question to the agency that ran the annex. And, I will see what information was available.
Paul: You’re saying you don’t know?
Clinton: I do not know. I don’t have any information on that.

«Την βλέπουμε σαν ένα μεγάλο πρόβλημα για την ελευθερία του Τύπου» είπε ο Ασάνζ στο ITV. 
«Έχει μακριά ιστορία σαν ένα αριστερό γεράκι του πολέμου και υποθέτουμε ότι θα το συνεχίσει αυτό»!
Ως προς την προσάθειά της να ενοχοποιήσει την Ρωσία για τα χακαρισμένα emails απάντησε θυμωμένα.
«Προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή από τις αποδείξεις που δημοσιεύσαμε για το γεγονός ότι η υποψηφιότητα Sanders υπονομέυθηκε από το κόμμα των Δημοκρατικών επιεχειρεί να ξεχαστεί μια σοβαρή προεκλογική αλλοίωση και προσπαθεί να ανακατέψει ζητήματα εξωτερικής πολιτικής»
Φυσικά τίθενται δύο ζητήματα. Η Χ.Κλίντον ανήκε στην κυβέρνηση Ομπάμα και φυσικά η κυβέρνηση Ομπάμα εκπροσωπεί το αμερικανικό κράτος. Οι ΗΠΑ λοιπόν έχουν την κυρίως ευθύνη για το κακό που έχει βρει τον πλανήτη με τις ισλαμιστικές τρομοκρατικές οργανώσεις.
Είναι σίγουρο ότι ο Ν.Τραμπ θα χρησιμοποίησει (και ορθά) τις αποκαλύψεις αυτές σστην προεκλογική του καμπάνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.