# #

1 Αυγ 2016

Nομίζω πως πρέπει να του αλλάξουν τα χάπια του μικρού Αλέξη

Ο Τσίπρας στην Εύβοια για τα εγκαίνια των πυρκαγιών

tsipras kordela
Πανέτοιμη για να αντιμετωπίσει την πυρκαγιά στην Εύβοια είναι η κρατική μηχανή, αφού βρέθηκαν χρήματα και της έγινε service, ενώ πέρασε και ΚΤΕΟ.

Η κυβέρνηση δήλωσε πως η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο, αφού η Εύβοια είναι νησί, οπότε, όταν οι πύρινες λαίλαπες φτάσουν στην θάλασσα, θα σβήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, την φωτιά στην Εύβοια την έβαλαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, για να πάρει η Ελλάδα την ασφάλεια και να πληρώσει το χρέος.

Φόβος για ανθρώπινες ζωές δεν υπάρχει,
αφού όλοι οι ικανοί και μορφωμένοι Έλληνες έχουν μεταναστεύσει, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει στην Ελλάδα οι γέροι, οι ανήμποροι και τα κομματόσκυλα· τώρα, αν καούν και τίποτα συνταξιούχοι, δεν πειράζει γιατί δεν θα χρειαστεί να τους κόψουν το ΕΚΑΣ και την επικουρική· θα γλιτώσουν και την στενοχώρια οι άνθρωποι, θεός σχωρέστους.

Ούτε για την Εύβοια υπάρχει φόβος, αφού η Εύβοια δεν θα έχει πια πράσινο και θα μοιάζει σαν νησί των Κυκλάδων -που δεν καίγονται ποτέ γιατί το πιο ψηλό δέντρο είναι η τσουκνίδα-, οπότε η Εύβοια θα γίνει μια μεγάλη Μύκονος και θα πέσει χοντρή κονόμα.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως οι πυρκαγιές αποδεικνύουν πως η Ελλάδα έχει επιστρέψει στην ανάπτυξη, αφού είναι αλήθεια πως, όταν ζούσαμε πάνω από τις δυνατότητές μας και την περνούσαμε ζωή και κότα, η Ελλάδα καιγόταν όλο το καλοκαίρι, ενώ, από την ημέρα που η Ελλάδα χρεοκόπησε, ούτε οι πυρκαγιές δεν μας καταδέχονταν.

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι έτοιμος να μεταβεί στο πύρινο μέτωπο της Εύβοιας, για να κόψει την κορδέλα των εγκαινίων των πυρκαγιών που σηματοδοτούν την επιστροφή της χώρας στην ανάπτυξη και στα μεγαλεία του 2004.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως η πυρκαγιά στην Εύβοια είναι η ιερή οργή του Θεού για την είσοδο των αναρχοάπλυτων στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και πως το έδαφος για τις πυρκαγιές το προετοίμασε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, και έρχεται τώρα ο Αλέξης Τσίπρας να πάρει την δόξα και να κόψει την κορδέλα των εγκαινίων.




(Πάντως, αυτός ο Τσίπρας είναι πολύ γρουσούζης. Ο Τσίπρας είναι το πόδι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Ποιο πόδι, και το χέρι του Μητσοτάκη είναι ο Τσίπρας. Γεια σου Δώρα μου! Με την ευκαιρία, κοιτάξτε την έκφραση του Τσίπρα στη φωτογραφία. Γιατρός δεν είμαι αλλά νομίζω πως πρέπει να του αλλάξουν τα χάπια.)

(Μου αρέσει πολύ η φράση «Η κρατική μηχανή βρίσκεται επί ποδός». Πάρτι κάνω, όταν το ακούω αυτό.)


 http://pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.