# #

23 Μαΐ 2016

Δήμος Δίου-Ολύμπου: ΑΠΕΧΕΙ ΣΥΣΩΜΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ Δ.Σ.


ΑΙΤΗΜΑ
Δημοτικών συμβούλων  Δήμου Δίου Ολύμπου
Προς  κ. Αστέριο Γαλάνη
Πρόεδρο του Δ.Σ. Δίου- Όλυμπου
Κοιν. Διεύθυνση Τοπικής Αυτοδιοίκησης  Πιερίας
Λιτόχωρο, 23 Μαΐου 2016






Κύριε, πρόεδρε,
ύστερα από τις προσπάθειες που έγιναν από όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης και που απέβησαν άκαρπες, τόσο προφορικά στη διάρκεια των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου εδώ και σχεδόν ενάμιση χρόνο,   όσο και της αποχής-διαμαρτυρίας μας στις 17/05/2016 με αποτέλεσμα μη ύπαρξης απαρτίας και αναβολής της συνεδρίασης, εξακολουθείτε να εμμένετε στην ίδια τακτική. 

Ορίσατε και πάλι...
ώρα συνεδρίασης στις 15:00 μ.μ. για τη Δευτέρα 23/05/2016 εξακολουθώντας να απαξιώνετε όχι μόνο εμάς αλλά και τον κανονισμό λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου Δίου-Ολύμπου (άρθρο 3 παρ. 6 ) ο οποίος  ψηφίσθηκε στις 30/5/2011 και εξακολουθεί να ισχύει μέχρι σήμερα και ορίζει σαφώς ότι οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου διεξάγονται, εκτός εξαιρέσεων, κατά τις απογευματινές έως βραδινές ώρες. 

Επιπρόσθετα μπορείτε να ανατρέξετε και στις διατάξεις του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης που καθορίζουν τις μεσημβρινές, απογευματινές και βραδινές ώρες.  

Τέλος οι τυχόν αποφάσεις που θα ληφθούν (και όσες ακόμα έχουν ληφθεί) από την ώρα που υπάρχει σαφής παράβαση του κανονισμού λειτουργίας του δημοτικού συμβούλιου, μπορεί να προσβληθούν και να ακυρωθούν.

Σας καλούμε να προβείτε σε ενέργειες τήρησης του κανονισμού λειτουργίας γιατί σε διαφορετική περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι να πράξουμε τα νόμιμα.


ΟΙ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

1. ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
3. ΚΟΥΡΙΤΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
4. ΡΕΜΠΑΤΣΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
5. ΜΟΧΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
6. ΝΟΥΛΑ ΣΟΦΙΑ
7. ΤΣΙΜΗΤΡΗ ΜΑΡΙΑ
8. ΠΟΥΡΛΙΩΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
9. ΒΡΟΧΑΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
10. ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
11. ΛΑΠΑΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.