# #

24 Μαΐ 2016

Λιτόχωρο...Με την απουσία της αντιπολίτευσης παρουσιάστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το ολοκληρωμένο σχέδιο της μελέτης ανάπλασης της κεντρικής οδού του Λιτοχώρου αξίας 800.000 ευρώ


Παρουσιάστηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το ολοκληρωμένο σχέδιο της μελέτης ανάπλασης της κεντρικής οδού του Λιτοχώρου Λιτοχώρου (Αγίου Νικολάου), προκειμένου να ..
γίνει η οριστική παραλαβή της.

Το θέμα εισηγήθηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων Αθανάσιος Καλαϊτζής και το ανέπτυξε λεπτομερώς ο μελετητής αρχιτέκτονας Χάρης Ροϊδης, με παρουσίαση των σεχδίων. Ακολούθησε συζήτηση επί του θέματος.

Με τη μελέτη θα εκτελεστούν από τη ΔΕΔΔΗΕ παράλληλες εργασίας υπογειοποίησης καλωδίων της ΔΕΗ και αφαίρεση του εξωτερικού μετασχηματιστή στον κόμβο της Αστυνομίας.

Μεταξύ άλλων στη μελέτη προβλέπονται, η κατασκευή κόμβου με διαπλάτυνση στη διασταύρωση του Α.Τ. Λιτοχώρου, η διαπλάτυνση του πεζοδρομίου έναντι της Εκκλησίας  Αγίου Νικολάου, η δημιουργία ποδηλατοδρόμου από την πλευρά των οικοδομών στην οδό Αγίου Νικολάου κλπ.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε ευρώ 800.000.

Η συνεδρίαση διεξήχθη απουσία της αντιπολίτευσης.
      
Το Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.