# #

14 Αυγ 2015

Δείτε πως αντιμετωπίζει η Μέρκελ στη Γερμανία τους λαθρομετανάστες!!!



Κοντεύουν να φάνε ζωντανό τον αστυνομικό μας στην Κω για μια σφαλιάρα…
Δηλαδή στην Γερμανία της Μέρκελ τι έπρεπε να τους κάνουν;
Γιατί το λέμε αυτό…;
Δείτε τι κάνει εκεί η αστυνομία…
Οπλίζει. σημαδεύει και πάρτον κάτω…
Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν σε πάρκο της Βόννης, όταν ένας 23χρονος μετανάστης από τη Γουινέα, ο οποίος είχε νωρίτερα τραυματίσει με μαχαίρι τον συγκάτοικο του, επιχείρησε να ξεφύγει από τον κλοιό των αστυνομικών που τον καταδίωκαν.
Όταν αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τα προστάγματα των αστυνομικών και να πετάξει το μαχαίρι που κρατούσε, ένας από τους άνδρες των ειδικών δυνάμεων τον πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τον, ενώ συνάδελφοι του έσπευσαν και τον ακινητοποίησαν.
Ερασιτέχνης εικονολήπτης κατέγραψε σε βίντεο το επεισόδιο:
Πηγή

3 σχόλια:

  1. Με τη μόνη διαφορά πως οι γερμανοί αστυνομικοί κυνηγούσαν κάποιον κακοποιό ο οποίος μαχαίρωσε άνθρωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι επιδιώκουν οι ισλαμιστές στην Ελλάδα;
    Οι Αμερικάνοι, κάποτε προστάτευαν την ευρωπαϊκή δημοκρατία από τους μπολσεβίκους, αλλά αυτοί πλέον μας έχουν τελειώσει. Έπρεπε λοιπόν να βρουν νέους εχθρούς, οι οποίοι θα τρόμαζαν τα ευρωπαϊκά κράτη και τους λαούς τους. Έπρεπε να βρουν νέους εχθρούς, οι οποίοι θα απειλούσαν εκ νέου τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!! στην Ευρώπη.
    Στο Αφγανιστάν π.χ, το οποίο πριν από τη σωτηρία του από τους Αμερικανούς και τους Ταλιμπάν είχε την πιο ανεπτυγμένη, μορφωμένη και προοδευτική κοινωνία στο σύνολο του ισλαμικού κόσμου, γυναίκες, που σήμερα φοράνε μπούργκα και φαίνονται μόνον τα μάτια τους, μεγάλωσαν σαν Ευρωπαίες. Όταν λοιπόν οι Αμερικανοί βλέπουν τι κατάφεραν στο Αφγανιστάν, εύκολα νομίζουν ότι η εφαρμογή τους αυτή μπορεί να μεταφερθεί σε ολόκληρη την Ευρώπη.
    Ήδη ο σχεδιασμός έχει αρχίσει να λειτουργεί. Πίεσαν και πιέζουν για να δημιουργούνται κύματα μεταναστών, αλλά τα τοποθετούν με την βοήθεια των γειτόνων μας (τούρκοι) εκεί όπου τους βολεύει. Στα κράτη στόχους τους, στα κράτη που σήμερα λεηλατούνται από την αμερικανική Τάξη πραγμάτων και τα δουλικά της, τους Γερμανούς. Στα κράτη της Μεσογείου, στους λαούς που πρέπει ν' ανεχθούν την αλλαγή ιδιοκτησίας της πατρίδας τους και δεν πρέπει να αντιδρούν, στα κράτη που έπρεπε να τα στριμώξουν, για να μπορεί η δική τους Γερμανία να τα κατασπαράξει για λογαριασμό τους, στα κράτη που έπρεπε να τα αλυσοδέσουν με διεθνείς συμφωνίες, προκειμένου να φορτωθούν το πρόβλημα και να μην μπορούν ν' αντιδράσουν. Γι' αυτόν τον λόγο έγινε ο κανονισμός Δουβλίνο 2. Οι λαθρομετανάστες φεύγουν οργανωμένα από τις πατρίδες τους και μέσω των γνωστών κυκλωμάτων δουλεμπορίου καθηλώνονται στις χώρες που τους ενδιαφέρουν, στις χώρες που πρέπει να τρομοκρατηθούν, στις χώρες της Μεσογείου, σαν την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γαλλία και βεβαίως την Πορτογαλία. Σε αυτά τα κράτη νοθεύονται οι πληθυσμιακές τους συνθέσεις και απειλείται το μέλλον τους. Μακριά από τους δικούς τους, την παλιοπαρέα των Ναζί δηλαδή Ολλανδία, Αυστρία, Γερμανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Ισλάμ είναι κομμάτι της Γερμανίας, δήλωσε το γερμανικό κτήνος με το όνομα Μέρκελ . Αυτή η δήλωση της Μέρκελ ήταν καθαρά για εξαγωγή. Για να την ακούσουν οι Έλληνες και οι άλλοι μεσογειακοί λαοί. Το δήλωσε, για να καταλάβουν ότι οι ισλαμιστές δεν είναι μόνον κομμάτι της Γερμανίας, αλλά και της Ελλάδας και της Ιταλίας και της Ισπανίας. Να ξεχάσουν οι λαοί παλιούς τρόπους και μεθόδους αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος, να ξεχάσουν τις απελάσεις και ό,τι άλλο μπορούν να σκέφτονται, προκειμένου να τους αποβάλουν από τις πατρίδες τους. Οι ισλαμιστές λαθρομετανάστες είναι κομμάτι του αμερικανικού ιμπεριαλισμού και στα κράτη αυτά χρησιμοποιούνται ως έποικοι, και τι Έποικοι σκληροί, απαιτητικοί και πολλές φορές βίαιοι. Θα φτάσουμε στην Ελλάδα στο σημείο να γίνονται παρελάσεις επίδειξης δύναμης και μίσους, όπως κάνουν οι Προτεστάντες στην κατακτημένη καθολική Βόρεια Ιρλανδία. Δοκιμασμένες τακτικές μέσα στους αιώνες. Πρέπει όλοι αυτοί οι λαοί και κυρίως οι Ορθόδοξοι Έλληνες να καθηλωθούν από τον φόβο. Να αισθάνονται ότι κάποιος τους πολιορκεί, να αισθάνονται ότι οι λαθρομετανάστες αντίπαλοι έχουν πλάτες μυστηριώδεις και ανίκητες, να αισθάνονται όπως τους υπέδειξε ο βλακογιωργάκης της σοσιαλιστικής διεθνούς, ο οποίος θα έδινε λίγο εθνικό έδαφος, προκειμένου να κοιμάται ήσυχος. Υπάρχει λόγος για τον οποίο τα προοδευτικά κόμματα της Ευρώπης πανηγύριζαν για την Αραβική Άνοιξη και άρα την πολιτική των Αμερικανών στη Μέση Ανατολή. Καταστρέφοντας οι Αμερικάνοι, σε πρώτη φάση το Ιράκ, στην ουσία άνοιγαν τον δρόμο για τις αλλαγές που τους βόλευαν, τις αλλαγές, οι οποίες ακόμα και σήμερα ολοκληρώνονται. Αυτή η αμερικανική προσπάθεια αφορά όλα τα καθεστώτα εκτός από τις ιδιοκτησίες τους, που είναι η Σαουδική Αραβία και τα Εμιράτα. Αυτά έτσι κι αλλιώς δεν έχουν τέτοια ανάγκη, γιατί σαν το Αφγανιστάν λειτουργούν ήδη. Η Συρία όμως σήμερα είναι απλά ο τελευταίος κρίκος της ίδιας αλυσίδας. Αυτό είναι το ζητούμενο του Αφγανικού Χειμώνα, που θέλει να παριστάνει την Άνοιξη. Θέλουν να γυρίσουν τις Μεσογειακές κοινωνίες σε θρησκευτική κοινωνική διαχείριση. Εκεί όπου δεν υπάρχει κράτος δικαίου, αλλά θεοκρατία.
    Γιατί άραγε η βόρεια Ευρώπη ευημερεί, και οι Λαοί της Μεσογείου και περισσότερο ίσως η Ελλάδα , έχουμε και θα έχουμε σοβαρά προβλήματα (στο πολύ κοντινό μέλλον) και όχι μόνο;;;;;;;;
    Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.