# #

13 Αυγ 2015

Π.Λαφαζάνης: "Αλέξη, διέγραψέ μας"


Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε συνομιλία του νωρίτερα με δημοσιογράφους στην Βουλή, επιβεβαίωσε ότι δημιουργούνται Επιτροπές Αγώνα κατά του Μνημονίου, καθώς «όταν κάτι δεν το αποδέχεσαι, μάχεσαι εναντίον του».
 
Στην παρατήρηση ότι «έτσι μάχεσαι και κατά της κυβέρνησης», έκανε λόγο για «μεταβατική κατάσταση», ενώ στην παρατήρηση πως «ο πρωθυπουργός ως πρόεδρος της ΚΟ, μπορεί να σας διαγράψει», είπε «δεν νομίζω, υπάρχει καταστατικό του κόμματος και κανονισμός της ΚΟ. Από βουλευτές θα μας διαγράψει; Ας μας διαγράψει».
 
Εξάλλου, στην κοινωνική και πολιτική συγκρότηση ενός «ενωτικού κινήματος που θα δικαιώσει τους πόθους του λαού για δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη», καλούν με δήλωσή τους στελέχη και μέλη αριστερών συλλογικοτήτων και συγκεκριμένα οι Λαφαζάνης Παναγιώτης («Αριστερό Ρεύμα»), Βερναρδάκης Αλέκος («Κομμουνιστική Ανανέωση»), Γαλάνης Νίκος («Παρέμβαση»), Κάβουρας Δημήτρης («Κομμουνιστική Οργάνωση Ανασύνταξη»), Καλτσώνης Δημήτρης («Μαρξιστικός Σύλλογος «Γ.Κορδάτος»), Μαντάς Παναγιώτης («ΔΗΚΚΙ»), Νταβανέλος Αντώνης («ΔΕΑ»), Παγιάτσος Ανδρέας («Ξεκίνημα»), Σακελλαρόπουλος Σπύρος («ΑΡΑΝ»), Σαραφιανός Δημήτρης («ΑΡΑΣ»), Σουάνη Μαρία («Κομμουνιστικό Κίνημα Εργατικός Αγώνας»), Τζήμας Θέμης («Δίκτυο Σοσιαλιστών»), Χήτας Λάμπρος («Πρωτοβουλία των 1000»).
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η "Πλατφόρμα" εντός του Σαββατοκύριακου αναμένεται να ανακοινώσει την απόσχισή της από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ίσως και αμέσως μετά την κρίσιμη ψηφοφορία για το 3ο Μνημόνιο, ενώ η γραπτή παρέμβαση του κ. Λαφαζάνη και άλλων 12 στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς μέσω της ιστοσελίδας  iskra.gr ανοίγει διάπλατα το δρόμο για τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα, στην πολιτική και κοινωνική συγκρότηση «ενός πλατιού πανελλαδικού κινήματος, με δημιουργία επιτροπών αγώνα ενάντια στο νέο μνημόνιο, τη λιτότητα και την επιτροπεία της χώρας» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.
 
Χαρακτηριστικός και αποκαλυπτικός ήταν ο διάλογος του κ. Λαφαζάνη με τους δημοσιογράφους πριν ξεκινήσουν οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες ψήφισης του 3ου μνημονίου
 
Δημ.: Δημιουργείτε επιτροπές αγώνα κατά του Μνημονίου;
Λαφαζάνης: Ναι όταν κάτι δεν το αποδέχεσαι, μάχεσαι εναντίον του.
Δημ.: Ναι αλλά έτσι μάχεσαι και κατά της κυβέρνησης.
Λαφαζάνης: Αυτή είναι μια μεταβατική κατάσταση.
Δημ.: Ως πρόεδρος της ΚΟ μπορεί να σας διαγράψει.
Λαφαζάνης: Δεν νομίζω, υπάρχει καταστατικό του κόμματος και κανονισμός της ΚΟ. Από βουλευτές να μας διαγράψει; Ας μας διαγράψει!
 
Είναι προφανές ότι η ψήφιση του 3ου μνημονίου οδηγεί μετά βεβαιότητας στη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ.

 pronews.gr

1 σχόλιο:

  1. ΕΥΦΥΪΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ. ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ.
    Οι καιροί είναι ύποπτοι και αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Οι Έλληνες φτάσαμε σε ένα επικίνδυνο σταυροδρόμι και είναι αδύνατον να μην υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις. Είναι θέμα χρόνου να βρεθούμε αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών μας. Τον σκύλο αν τον χτυπήσεις μία φορά, δεν σε ξαναπλησιάζει, για να τον ξαναχτυπήσεις. Εμάς, μέχρι στιγμής μας έχουν σακατέψει στα χτυπήματα ΜΠΑΤΣΟΚ, ΝΟΥΔΟΥΛΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΠΟΤΑΜΙ, ΛΑΟΣ και τους ξαναψηφίζουμε οικιοθελώς. Πρέπει επιτέλους να ξυπνήσουμε, πρέπει, έστω και την τελευταία ώρα, να κάνουμε την υπέρβασή μας και να στείλουμε στο διάολο όλους αυτούς τους εγκληματίες που μας πρόδωσαν, μας οδήγησαν στη χρεοκοπία και στο τέλος μας παρέδωσαν στους δανειστές. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στα κόμματα αυτά, τα οποία μας πρόδωσαν χωρίς κανένα έλεος, να ξαναμπούν στην ΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Είναι φανατικοί, σαν γενίτσαροι με τον αυθεντικό τρόπο της σκληρής διαπαιδαγώγησης. ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Αυτή τους η ιδιότητα τούς κάνει φοβερούς μισέλληνες. Μισούν την τύχη τους που γεννήθηκαν Έλληνες, αλλά δεν την αλλάζουν αυτήν την ιδιότητα, γιατί από αυτήν βγάζουν το μεροκάματό τους. Εξαιτίας αυτής της ιδιότητάς τους είναι χρήσιμοι στα αφεντικά τους από ιδρύσεως Ελληνικού Κράτους. Στα αφεντικά τους, που ψάχνουν πάντα Ελληνόφωνους, αλλά όχι φιλικά διακείμενους προς τους Έλληνες, για να μας κυβερνούν. Ποιοι είναι όλοι αυτοί, οι οποίοι έκαναν την Ελλάδα αυτό που σήμερα καταγγέλλουν;;;
    Το ΜΠΑΤΣΟΚ, που ιδρύθηκε στην αμερικανική πρεσβεία. Όλα τα κακά της μεταπολίτευσης, που μας έφεραν στη σημερινή δύσκολη θέση, ξεκινάνε και τελειώνουν στο ΜΠΑΤΣΟΚ. Αυτό το ΜΠΑΤΣΟΚ δημιούργησε τις στρατιές των δημοσίων υπαλλήλων, τους επαγγελματίες άεργους και ανεπάγγελτους συνδικαλιστές, δημιούργησε την αγροτιά των καφενείων, των στριπτιζάδικων και των παράνομων επιδοτήσεων, αποβιομηχάνισε την χώρα και οδήγησε τους αδαείς και τζογαδόρους Έλληνες στο σφαγείο του χρηματιστηρίου. Τέλος αυτό το ΜΠΑΤΣΟΚ ήταν που άφηνε τις εθνικές μας σημαίες να τις παίρνει ο άνεμος από τις βραχονησίδες μας.
    Απέναντι σε αυτό το ΜΠΑΤΣΟΚ ποιος έστεκε;;; Ποιος ήταν αυτός, ο οποίος μοιραζόταν μαζί του την εξουσία, υποσχόμενος στον κόσμο ότι κάποτε θα σταματούσε αυτήν τη χαβούζα των νταβατζήδων;;; Ποιος θα εμπόδιζε τον ΣΟΣΙΑ - ΛΗΣΤΗ ανδρέα, που οδηγούσε στην κατρακύλα ένα ολόκληρο Έθνος;;; Η περίφημη ΝΟΥΔΟΥΛΑ. Ποια είναι η ΝΟΥΔΟΥΛΑ της Μεταπολίτευσης;;; Η υποτιθέμενη νόμιμη διάδοχος της ΑΓΓΛΙΚΗΣ δεξιάς με ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ μεταμφίεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.