# #

10 Ιουν 2015

O Κουκουλόπουλος, αποκαλύπτει πως η κυβέρνηση Παπανδρέου προγραμμάτισε σε συνεργασία με τους εταίρους την χρεοκοπία της χώρας για τον Ιούνιο του 2015..Δείτε



7 Ιουνίου 2011. Ο άνθρωπος του Βενιζέλου, Κουκουλόπουλος, αποκαλύπτει πως η κυβέρνηση Παπανδρέου προγραμμάτισε σε συνεργασία με τους εταίρους την χρεοκοπία της χώρας για τον Ιούνιο του 2015Μια εβδομάδα μετά την «αποκάλυψη» ο Παπανδρέου τον κάνει υπουργό και ο Βενιζέλος γίνεται υπουργός οικονομικών. Η αποκάλυψη θάβεται και από τους ίδιους και από την διαπλοκή.

Ιούνιος 2015. 
Η Ελληνική κυβέρνηση κάνοντας τεράστιες υποχωρήσεις, κλείνει την ψαλίδα της διαπραγμάτευσης στο ευτελές ποσό των 300 εκατομμυρίων. Ψίχουλο μπροστά στο κολοσσιαίο χρέος των 350 δις. 

Και όμως,
παρά το ότι η πρόταση έχει κατατεθεί επίσημα και αύριο είναι η καταλυτική συνάντηση, μέχρι αυτή την ώρα οι θεσμοί δεν έχουν κάνει ΚΑΝΕΝΑ σχόλιο. Άρα οι πιθανότητες της συμφωνίας μειώνονται δραματικά, γεγονός που θεωρείται αδιανόητο μετά από αυτές τις υποχωρήσεις.
Την περασμένη εβδομάδα, οι θεσμοί αγνοώντας χαρακτηριστικά την συμφωνία του Φεβρουαρίου, απαίτησαν πραξικοπηματικά όλα τα προαπαιτουμενα που είχαν δεχθεί οι κυβερνήσεις από το 2012, αλλά ουδέποτε υλοποίησαν! 

Μία απαίτηση που τορπιλίζει κάθε συζήτηση αλλά οδηγεί σε ένα και μόνο συμπέρασμα: Ότι αυτό που γράφουμε από το 2010, ότι δηλαδή το έγκλημα του μνημονίου ολοκληρώνεται με την έξοδο της Ελλάδας από το Ευρώ ως προσχεδιασμένη επιχείρηση, τηρείται ευλαβικά. 

Από τα ίδια βρώμικα κέντρα που το σχεδίασαν μαζί με τον εγκληματία Παπανδρέου.

Οι αποκαλύψεις του Μιχάλη Ιγνατίου διέλυσαν κάθε αμφιβολία ακόμα και στον πιο καλόπιστο. Τα καθάρματα που αποκόμισαν δεκάδες δις από το έγκλημα του μνημονίου, από τον μέντορα του Παπανδρέου, Σόρος στην Λαγκαρντ που ξέπλυνε την περιβόητη λίστα για να κρατά έρμαιο τον Παπανδρέου. 

Όπως αποκάλυψε στο βιβλιο του ο Φαλτσιανί και βρέθηκε ξαφνικά στο τιμόνι του ΔΝΤ μετά την «σφαγή» του Στρως Καν για να τορπιλίζει ακόμα την συμφωνία. Τέτοιες «συμπτώσεις».

Και βεβαια, παντού έντονη η μπόχα του «βασικού μετόχου». Τότε που η Ελλάδα σήκωσε ανάστημα και ξαφνικά βρήκε απέναντι της ενωμένη την ντόπια και Ευρωπαϊκή διαπλοκή, να καταστρατηγεί ακόμα και το ευρωπαικο κεκτημένο με την βοήθεια εξαγορασμενων πολιτικων και αξιωματούχων.

Έτσι ακριβως ήλθε ο δόλιος Παπανδρέου στην εξουσία ως ο «καταλληλότερος» για να υλοποιήσει την μεγαλη ληστεία της Ελλάδας.
Και ναι, προκειμενου να διαφυλάξουν τα συμφέροντα τους και τωρα θα ρισκάρουν ένα Grexit. Θα το επιδιώξουν για την ακρίβεια για να κάνουν την τελευταία αρπαχτή και να ξεπλύνουν τα ίχνη του εγκλήματος.

Οι διεφθαρμένοι της διαπλοκής, θαλασσοδανεισμένοι, για να ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ τα χρεη τους σε κατοχικές δραχμές με τα κλεμμένα της Ελβετίας.

Οι ευρωτραπεζίτες, που ανακεφαλαιοποιήθηκαν σε ευρώ και θέλουν να κουρέψουν το 75% των καταθέσεων (η μόνη τους υποχρέωση) μετατρέποντας τες σε κατοχικές δραχμές,
Τα Funds – κοράκια του ΔΝΤ που έχουν ποντάρει ποσά – μαμούθ σε παράγωγα, αφού θησαύρισαν με τα CDS.

Και μία κυβέρνηση που πρέπει να γκρεμιστεί, να θυσιαστεί για να μην ολοκληρώσει ποτέ την διερεύνηση του εγκλήματος.
Η επιτροπή λογιστικού ελέγχου δεν πρέπει ποτέ να ολοκληρώσει.
Η εξεταστική για το μνημόνιο δεν πρέπει να τελεσφορήσει.
Η εξεταστική για τα υποβρύχια του Βενιζέλου δεν πρέπει ποτέ να γίνει.
Και η καταστροφη πρέπει να σκάσει στην μοναδική κυβέρνηση που τόλμησε να αντισταθεί.
Εδώ λοιπόν ο Έλληνας πρωθυπουργός, πρέπει να επαναλάβει τα λόγια που γράφτηκαν με χρυσά γράμματα στην ένδοξη Ελληνική ιστορία: Alors c’est la guerre. Λοιπόν, έχουμε πόλεμο.
Και να συστρατεύσει τον λαό σε ένα ευρύτατο πατριωτικό μέτωπο που θα συνθλίψει πρωτίστως τον εσωτερικό εχθρό.

Εκεί που μας σέρβιραν εμφύλιο σφάζοντας φτωχόπαιδα στο Πέραμα και το Ν. Ηράκλειο, να απαντήσει με Μαοϊκή προέλαση στα κάστρα της διαπλοκής.

Και να διασφαλίσει ότι αυτή την φορά δεν θα υπάρξει νέος εμφύλιος, όπως το 1945, για να γλιτώσουν οι εγκληματίες και να συνεχίσουν να συγκυβερνούν. Η Ελλάδα άλλωστε δεν χάρηκε ποτέ ούτε Νυρεμβέργη, ούτε «επιχείρηση Νέμεσις» όπως Εβραιοι και Αρμένιοι.
Και το μεγαλύτερο δώρο για τους επίορκους, θα είναι να μην χρειαστεί το δεύτερο.

πηγη

1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.