3 Αυγ 2015

Το Facebook και οι «αστείοι»-γελοίοι προστάτες του Κοινοβουλευτισμού!Η είδηση...
Ξεπέρασε τα 15.000 μέλη η ομάδα «Πρόταση μομφής στην Π.τ.Β.» που έχει δημιουργηθεί στο Facebook και στοχεύει στην κινητοποίηση των βουλευτών για την αντικατάσταση της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ο σχολιασμός...

Την παραπάνω "φοβερή" είδηση την διάβασα στην "υποτιθέμενη" σοβαρή ηλεκτρονική εφημερίδα του γνωστού δημοσιογράφου "όπου φυσάει ο άνεμος" κ. Γιώργου Τράγκα. Μάλιστα μας πληροφορεί ότι σε αυτή την ομάδα συμμετέχουν και βουλευτές της Ν.Δ του ΠΑΣΟΚ αλλά και του παραΠΟΤΑΜΟΥ του κ. Θεοδωράκη. 

Σίγουρα πίσω από αυτή την εσκεμμένη κίνηση εντυπωσιασμού κρύβονται κάποιοι "αφελείς" οι οποίοι πιστεύουν ότι με τέτοιου είδους γελοιότητες μπορούν να αλλάξουν την ατζέντα της πληροφόρησης και κυρίως την κατεύθυνση της κριτικής και της οργής μας για τους πραγματικούς ενόχους της υποδούλωσης της Χώρας μας στους τοκογλύφους. 
Δεν παρακολούθησα τα δελτία ειδήσεων της Κυριακής οπότε δεν ξέρω αν έπαιξε σαν είδηση αλλά δεν θα μου φανεί καθόλου περίεργο αν την εβδομάδα που μπήκε την..
δούμε στην κορυφή των θεμάτων των Νταβατζοκαναλιών!

Το ερώτημα όμως για εμένα είναι αν στους 15.000 "αγανακτισμένους" Δημοκράτες και προστάτες της Κοινοβουλευτικής λειτουργίας συμμετέχουν και κάποιοι Συριζαίοι της πλευράς του μνημονιακού πλέον κ. (δίχως τσίπα) Τσίπρα. 


Επίσης πιστεύω ακράδαντα ότι ο εν λόγω αριθμός των ατόμων της ομάδας αυτής θα γίνονταν "απειροελάχιστος" και ανάξιος λόγου απέναντι στην πληθώρα των μελών που θα συμμετείχαν στην ομάδα που ενδεχομένως θα δημιουργούσε κάποιος από εσάς στο Facebook με το καίριο ερώτημα ...
 "Διερεύνηση των διαχρονικών σκανδάλων και παραδειγματική τιμωρία των ενόχων της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ για τα σημερινά χάλια της Πατρίδας μας"!

Υποσημείωση
Παρακαλώ πληροφορήστε μας αν υπάρχει ήδη κάτι σχετικό για να δηλώσω συμμετοχή.

Γιάννης Πρεβενιός

1 σχόλιο:

  1. Σωστός.. όλοι μαζί προσπαθούν να καταργήσουν δημοκρατίες , ούτε οι μισοί της Κεφαλογιάννη δεν ψήφισαν εναντίον της Ζωής...
    Ζ. Κωνσταντοπούλου 34.262
    Ο. Κεφαλογιάννη 38.189

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.