2 Αυγ 2015

Κάποτε τούς ήταν χρήσιμοι οι παλιάτσοι της Δεξιάς και σήμερα τούς είναι χρήσιμοι οι παλιάτσοι της Αριστεράς.

Ελληνική επαγγελματική ΑριστεράΗ Ελλάδα όσες απελευθερωτικές επετείους κι αν γιορτάζει, δεν ήταν ποτέ ελεύθερη. Από την εποχή που απελευθερώθηκε μέχρι σήμερα είναι ένα προτεκτοράτο. Ένα προτεκτοράτο, το οποίο ελέγχεται απόλυτα. Παλαιότερα από τους Εγγλέζους και στη συνέχεια και μέχρι σήμερα από τους Αμερικανούς. Ο έλεγχος αυτός επιτυγχάνεται, γιατί καταφέρνουν και ελέγχουν την ηγεσία της.

Νίκος Ζαχαριάδης. Αυτός είναι ίσως ο μοιραίος άνθρωπος που ηγήθηκε ελέω Σοβιετικής Ένωσης στην Ελληνική Αριστερά τα μαύρα χρόνια του εμφυλίου. Μπροστά του ακόμα και ο Εφιάλτης της αρχαιότητας ήταν ένας ευκαιριακός και ερασιτέχνης προδότης. Ο Ζαχαριάδης, για λόγους προσωπικής του επιβίωσης, σκότωσε σύντροφους, όπως ο ..
Μπελογιάννης, ο Πλουμπίδης κ.λ.π.

Έτσι φτάσαμε από τον Ζαχαριάδη στον Χαρίλαο Φλωράκη. Αυτός ήταν ο ιστορικός ηγέτης του ΚΚΕ της μεταπολίτευσης. Ηγέτης του νόμιμου ΚΚΕ. Όταν οι ήρωες του ΕΑΜ πολεμούσαν, ο Φλωράκης τούς σπιούνευε. Όταν οι ήρωες ξεψυχούσαν, έτρεχε ο Φλωράκης ν' ακούσει τι λένε, μήπως και τυχόν βρίζουν κάποιον άκαπνο κομματικό κομισάριο.

Τον Χαρίλαο τον διαδέχθηκε η Αλέκα Παπαρήγα. Άλλη μεγάλη μορφή της κοινωνικής δράσης και προσφοράς. ΑΞΙΑ διάδοχος του Χαρίλαου. Αυτός θάφτηκε σαν καπετάνιος, χωρίς να έχει πολεμήσει ποτέ και αυτή είναι υψηλοσυνταξιούχος, χωρίς να έχει εργαστεί ποτέ.

Λεωνίδας Κύρκος. Ο ιστορικός ηγέτης του ΚΚΕ-Εσωτερικού. Γιος επαγγελματία βουλευτή, επαγγελματίας βουλευτής και ο ίδιος καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης.
Μαρία Δαμανάκη. Το πιο ακριβό μεροκάματο στην ελληνική οικονομία. Για μερικές ώρες δουλειάς εκφωνητή την πληρώνουμε αδρά για περίπου μισό αιώνα.

Νίκος Κωνσταντόπουλος. Η επιτομή της γνήσιας προσωπικότητας της ελληνικής Αριστεράς. Η ίδια του η φάτσα φωνάζει ότι ο ιδιοκτήτης της μας λέει ψέματα.

Αλέκος Αλαβάνος. Μεγάλη μορφή της Αριστεράς κι αυτός. Μεγάλη και αυθεντική, εφόσον κατάγεται από γνήσια οικογένεια της σκληρής Δεξιάς , Επαγγελματίας μόνον αριστερός και βέβαια ροκανιστής δημοσίου χρήματος.

Φώτης Κουβέλης. Θεωρητικά δικηγόρος, πρακτικά άεργος, εφόσον όλη του τη ζωή την έβγαλε ως παρατρεχάμενος της Αριστεράς. Η καλοκάγαθη φάτσα του, σε συνδυασμό με τις ασήμαντες ικανότητές του, τον κατέστησαν ιδανικό για την ανάληψη ειδικών αποστολών 

Σήμερα ζούμε την παντοκρατορία της Αριστεράς, επειδή απλά αυτή είναι χρήσιμη στους ξένους παντοκράτορες της Ελλάδας. Κάποτε τούς ήταν χρήσιμοι οι παλιάτσοι της Δεξιάς και σήμερα τούς είναι χρήσιμοι οι παλιάτσοι της Αριστεράς. 

Γι’ αυτόν τον λόγο η κοινωνία μας δεν διακρίνεται από την αξιοκρατία και ως εκ τούτου είναι άσχημη κι ανάπηρη. Μόνον αν καταδικαστούν αυτοί, και τα μπουμπούκια της δεξιάς και του σοσιαληστρικού πασόκ, μπορούμε ν' απαλλαγούμε από το μεγαλύτερο μέρος του εθνικού μας χρέους. 

Ή αυτοί ή εμείς. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.


Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.