# #

5 Απρ 2015

Αηδία: Αστυνομικός ανάγκασε σύζυγο απεργού πείνας να μείνει γυμνή και την υπέβαλε σε επισκόπηση των γεννητικών της οργάνων (ηχητικό)

Κοσμοπούλου

«Είναι εξευτελιστικό, είναι απάνθρωπο, παραβιάζει κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια», είπε η Όλγα Κοσμοπούλου (φωτ.), γιατρός στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, μιλώντας στο Κόκκινο και τον Σπύρο Γεράρδη για την εξωφρενική διαδικασία στην οποία υποβλήθηκε σύζυγος κρατούμενου απεργού πείνας.
Όπως είχε καταγγείλει από το πρωί της Παρασκευής η γιατρός Όλγα Κοσμοπούλου, η σύζυγος κρατούμενου απεργού πείνας, στην οποία είχε δοθεί άδεια 24 ωρών για να τον φροντίζει, υποχρεώθηκε από αστυνομικό να μείνει τελείως γυμνή μέσα στο λουτρό και να ...
υποβληθεί με ειδική διαδικασία σε επισκόπηση των γεννητικών της οργάνων.
«Όλοι αντιλαμβανόμαστε τί σημαίνει αυτό, αλλά θέλω να το πω», είπε η κα Κοσμοπούλου, περιγράφοντας σοκαρισμένη το γεγονός στον Σπύρο Γεράρδη. «Καθώς της έδινε εντολές να γδυθεί, η αστυνομικός ρωτούσε την κοπέλα με ύφος αν είναι ξένη ή ελληνίδα»...  
«Είμαι βαθιά απελπισμένη για όλα αυτά τα οποία διαδραματίζονται και θα μπορούσαν να έχουν αποτραπεί», κατέληξε η κα Κοσμοπούλου.
Ακούστε εδώ τη συνέντευξη στο Κόκκινο.
Πηγή: stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.