# #

16 Ιαν 2015

Γερμανός Ευρωβουλευτής Στέφαν Εκκ - Η Ελλάδα ψηφίζει Αριστερά για ένα καλύτερο μέλλον! (βίντεο)


Εύχομαι οι Έλληνες πολίτες να μην επηρεαστούν ούτε από την ΕΕ, ούτε από τα κράτη-μέλη της. Οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν μόνοι τους για τη μοίρα τους και το μέλλον της χώρας τους.
Από την αρχή της κρίσης, η Τρόικα δεν έχει αλλάξει πολλά πράγματα στην Ελλάδα – διατηρώντας τις πολιτικές λιτότητας. Τα μνημόνια έχουν αποτύχει. Η ανεργία, ιδιαίτερα των νέων, είναι εξαιρετικά υψηλή και το χρέος της Ελλάδας αυξήθηκε.
Ελπίζω ότι ..
ο ΣΥΡΙΖΑ θα νικήσει στις εκλογές και θα εξασφαλίσει οικονομική και κοινωνική δικαιοσύνη στην Ελλάδα.
Αυτό θα είναι ένα θετικό μήνυμα για τις επερχόμενες εκλογές και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - ιδίως στην Ισπανία, όπου η Αριστερά έχει επίσης μια αρκετές πιθανότητες για να αναλάβει την εξουσία.
Για μένα, ο ΣΥΡΙΖΑ συμβολίζει ένα νέο ξεκίνημα στην Ευρώπη - για μια καλύτερη και δικαιότερη Ευρώπη από αυτή που έχουμε τώρα.
Η Ελλάδα ψηφίζει αριστερά - Για ένα καλύτερο μέλλον!


Αγγλικά
I wish the Greek people will not be influenced by the EU or the Member States.
The Greeks have the right to decide on their own about their destiny and the fate of their country.
Since the crisis began, the troika has not changed much in Greece despite of the austerity policies. On the contrary: The programs have failed. Unemployment, especially among young people, is extremely high and Greece has more debt.
I hope SYRIZA will win the election and ensures economic and social justice in Greece.
This would be a positive sign for the upcoming elections in other European countries - especially in Spain, where the left also has a good chance to (ascend) accede to government.
For me, SYRIZA stands for a new start in Europe - for a better and fairer Europe than the one we have.
Greece votes LEFT - For a better future!

1 σχόλιο:

  1. Προφανώς δεν ξέρει ότι η αρρωστημένη αριστερή ιδιεολογία κυβερνάει την ελλάδα από το 74 και μετά.Αλλιώς δεν θα έκλεινε 200+ βιομηχανίες ο κ.καραμανλής ο εθνάρχης,ούτε θα κρατικοποιούσε τα πάντα.Ούτε θα φτάναμε το 2010 με 1500000 κοπρόσκυλα διορισμένα στο δημόσιο.Όλα αυτά θα πληρωθούν πάρα πολύ ακριβά.Πάρτε το απόφαση.'Αλλος τρόπος δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.