# #

14 Ιαν 2015

Ο μπάρμπας μου ο ψεύτης στο σπίτι των Λωτοφάγων!

Νέο σποτ της ΝΔ:  Ο μπάρμπας μου ο ψεύτης στο σπίτι των Λωτοφάγων!

Μετά την ανεκδιήγητη πρώτη διαφήμιση που ο Σαμαράς θυμίζει το λύκο που ντύνεται γιαγιά και υπόσχεται στον «μικρό Νικόλα» ότι θα φτιάξει γήπεδο κλείνοντας το μάτι στο Μελισσανίδη το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ ξαναχτυπά!
Μετά το κήρυγμα στους έφηβους στο πάρκο, ο Αντώνης Σαμαράς μπήκε σε μια νοικοκυρεμένη κουζινο-σαλοτραπεζαρία για να μιλήσει σε μια τετραμελή οικογένεια (μπαμπάς, μαμά, παιδί, παππούς).
Δύσκολο, δύσπιστο το κοινό του, όμως ο Αντώνης δεν μασάει...
Ντυμένος σαν δημόσιος υπάλληλος (όχι το σκουρόχρωμο κοστούμι της εξουσίας) μιλάει σαν εμπορικός αντιπρόσωπος, σαν πλασιέ που θέλει να πουλήσει ανοξείδωτες κατσαρόλες.
«Εγώ ποτέ δε λέω ψέματα», λέει χωρίς να ντρέπεται, νομίζοντας ότι έχουμε ξεχάσει την εποχή που έλεγε ότι ΔΕΝ θα κοπούν οι μισθοί και οι συντάξεις, ότι ΔΕΝ θα συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ και ότι από το 2014 ΘΑ υπάρχει δωρεάν wi-fi για όλους τους Έλληνες, σε όλη την Ελλάδα.
Φαίνεται αυτό το σπίτι βρίσκεται στη χώρα των Λωτοφάγων. Μια «σαλονάτη» πολυθρόνα με μεταξωτή ταπετσαρία έχει τοποθετηθεί στο άσχετο πλάι σε ένα παράθυρο, πλάι σε έναν πίνακα από φελό με καρφιτσωμένες φωτογραφίες που παραπέμπει σε φοιτητικό δωμάτιο. Πιο κει μια χαμηλή βιβλιοθήκη…
«Εσείς δεν κάνετε ποτέ λάθη;» ρωτά ο νεαρός, αλλά όταν ο Σαμαράς διαχωρίζει τα λάθη σε ανεπανόρθωτα και σε λάθη που διορθώνονται, ο υιός χαμογελά επιδοκιμαστικά. 

Φαίνεται ότι πείστηκε, όχι όμως τόσο ώστε να του δοθεί το δικαίωμα να ψηφίσει στις εκλογές της 25ης, γι’ αυτό και ο Σαμαράς φρόντισε να τον αποκλείσει μαζί με άλλους 99.999 συνομήλικούς του....http://mao.gr/neospotnd/

Η πραγματική εικόνα της διαφήμισης της ΝΔ


1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.