# #

14 Ιαν 2015

Αποκάλεσε τον Σαμαρά μ@λ@κ@ και εκείνος του έκανε πρόταση για βουλευτή!

Αυτοί οι 4 έχουν αποκαλέσει ΜΑΛΑΚΑ τον Σαμαρά. Ο Αρβανίτης, ο προτεινόμενος για το επικρατείας ΝΔ, ο Μπαλτάκος και...
Ο Σαμαράς έκανε πρόταση στον Αντύπα Καρίπογλου, που βρίσκεται στο επικρατείας της ΝΔ, να κατέβει με το κόμμα του στις εκλογές, όταν πριν από ενάμιση χρόνο, εκείνος είχε αποκαλέσει δημόσια τον Σαμαρά «ντιπ μαλάκ@»! 

Ο πρώην πρόεδρος της Δράσης, Αντύπας Καρίπογλου, είχε χρησιμοποιήσει πρωτάκουστες ύβρεις κατά του απερχόμενου πρωθυπουργού, σχολιάζοντας τότε την βία και τα δύο άκρα, χαρακτηρίζοντας μέσω Facebook, τον Αντώνη Σαμαρά «μαλάκ@».

Η ανάρτησή του η οποία χρονολογείται από τις 11 Οκτωβρίου είχε ως εξής:... 
«Άκουσα τον πρωθυπουργό να μιλά περί βίας, νομιμότητας και θεσμών. Τον άκουσα πολύ προσεκτικά. Αν και δεν συνηθίζω να μπαίνω σε χωράφια άλλων επιστημών, θα διακινδυνεύσω την διάγνωση ότι ο τύπος είναι ντιπ μαλάκ@ς». 


Έτσι λοιπόν, ο Σαμαράς θέλοντας να «ευχαριστήσει» τον Καρίπογλου, του πρότεινε να κατέβει με τη ΝΔ στις εκλογές, αλλά ο πρώην πρόεδρος της Δράσης ξεκαθάρισε με δήλωσή του ότι στηρίζει μεν τη ΝΔ Δημοκρατία αλλά δεν συμμετέχει στα ψηφοδέλτιά της.

Ο Αντύπας Καρίπογλου είχε διαδεχθεί τον Στέφανο Μάνο, μετά τις εκλογές του 2012 και παρέμεινε στην προεδρία της Δράσης μέχρι τον Ιούνιο του 2013 όποτε τον διαδέχθηκε ο Θεόδωρος Σκυλλακάκης.

Από το koutipandoras
από εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.