# #

12 Ιαν 2015

Ντινόπουλος σε ομιλία: "ο Κουβέλης πληρώθηκε καλά"...Δείτε το βίντεο που δε διαγράφτηκε

Πόσο κόστισε το χαρτί???

Στην Διαύγεια γιατί λέει 1.452.356,33 €? 

Ντινόπουλε ... Ψεματάκια..?? Ψεματάκια...??


'Οτι πληρώθηκε καλά ο Φώτης Κουβέλης προκειμένου να πάμε σε εκλογές,δήλωσε ο Αργύρης Ντινόπουλος σε προκελογική του συγκέντρωση σε σπίτι που όμως μαγνητοσκοπήθηκε. 
Ο βουλευτής της ΝΔ, αφού κατηγόρησε τον Τσίπρα ότι "ήθελε εκλογές Γεναριάτικα", άκουσε κάποιον από τους παρευρισκόμενους να δηλώνει και "ο Κουβέλης" και απάντησε "αυτόν άστον,
αυτός πληρώθηκε καλά".
Η δήλωση του Ντινόπουλου δημιουργεί θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης, αφού οφείλει να διευκρινίσει τα στοιχεία που υπάρχουν και οδήγησαν στη δήλωσή του ή να παραδεχθεί πως ρίχνει λάσπη σε πολιτικά πρόσωπα εκμεταλλευόμενος το "κλειστό" των προεκλογικών συγκεντρώσεων.
Στην ίδια ομιλία ο Ντινόπουλος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως οδήγησε σε εκλογές και δεν έχουμε να πληρώσουμε το χαρτί που απαιτείται για ψηφοδέλτια. Εκμυστηρεύτηκε μάλιστα πως ο πρωθυπουργός τον έπαιρνε τηλέφωνο για να τον ρωτήσει πού θα βρούμε χαρτί. Αναφερόμενος στο τι θα κάνει η ΝΔ, είπε πως θα εξασφαλίσει πως θα πηγαίνουμε στο ΑΤΜ και θα μπορούμε να βγάζουμε 20,30,40 ευρώ και θα λειτουργεί το κράτος.


http://www.koutipandoras.gr/article/131061/ntinopoylos-se-omilia-o-koyvelis-plirothike-kala
«Αυτός πληρώθηκε καλά» ακούγεται να λέει ο Αργύρης Ντινόπουλος για τον Φώτη Κουβέλη σε βίντεο από συγκέντρωση σε σπίτι, αφού πρώτα είχε επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, ότι αυτός φταίει για τα πάντα, ακόμη και για τα ψηφοδέλτια που κόστισαν 50.000.000 ευρώ!!!. 

Τόσο κοστίζει το χαρτί κ. Ντινόπουλε; 
μήπως σας ξεφεύγει κάτι? 
στην Διαύγεια γιατί λέει 1.452.356,33 €? 

Το βίντεο αφού πρώτα πήρε δημοσιότητα, διαγράφτηκε από τον χρήστη που το ανέβασε. 

Η ΑΥΓΗ όμως είχε φροντίσει να το κρατήσει για παν ενδεχόμενο, θα ήταν έλλειψη άλλωστε για την πληρότητα της ενημέρωσης, φανταζόμαστε να συμφωνεί με αυτό και ο κ. Ντινόπουλος σαν πολεμικός ανταποκριτής...


Η ΑΥΓΗ Εφημερίδα της Αριστεράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.