# #

15 Οκτ 2014

Πρώτα γράφουμε σενάρια, μετά γυρίζουμε την ταινία...Ετοιμαστείτε σε πρώτη φάση να ξηλωθείτε και για τον Έμπολα!

Ο ιός Έμπολα θα μπορούσε να καταστρέψει την παγκόσμια οικονομία, προειδοποίησε την Παρασκευή ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, Τζιμ Γιονγκ Κιμ, και μίλησε για «αργή και ανεπαρκή» παγκόσμια αντιμετώπιση της επιδημίας, καθώς και για την ανάγκη «πανστρατιάς» - ετοιμαστείτε να πληρώσετε ΚΑΙ γι' αυτό!
Picture
Η αλητεία της παγκόσμιας ελίτ μέσω των παγκόσμιων οργανώσεων της δεν έχει όρια. Αφού έχουν καταστρέψει τις ζωές χιλιάδων Αφρικανών με τον κατασκευασμένο ιό Έμπολα, αφού τους έχουν καταδικάσει σε ακόμα μεγαλύτερη πείνα, τώρα ζητούν και οικονομική στήριξη απ' όλες τις χώρες προκειμένου να τον "αντιμετωπίσουν". Οσονούπω... θα σκάσουν μύτη και τα εμβόλια για παγκόσμιο εμβολιασμό!
Ο Τζιμ Γιονγκ Κιμ  κάλεσε τη διεθνή κοινότητα «να προχωρήσει άμεσα» στη δημιουργία ενός «μηχανισμού έκτακτης ανάγκης» που θα ανταποκρίνεται σε «μελλοντικές εστίες» εξάπλωσης του ιού και σε παροχή «οικονομικής στήριξης» σε χώρες που θα έχουν ανάγκη να αντιμετωπίσουν την επιδημία. Βλέπω το Βενιζέλο να συνδράμει πρώτον και καλύτερο!

Μιλώντας σήμερα στην ολομέλεια των διοικητών των κεντρικών τραπεζών, στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσιγκτον, επεσήμανε ότι θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα «χρηματοδοτικό μέσο» για την αντιμετώπιση του ιού Έμπολα.

«Πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για σταματήσουμε τον ιό Έμπολα και ο σχεδιασμός πρέπει να ξεκινήσει για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η οποία θα μπορούσε να εξαπλωθεί πολύ πιο γρήγορα, ακόμη και να σκοτώσει περισσότερους ανθρώπους και να καταστρέψει την παγκόσμια οικονομία», δήλωσε το τσιράκι της ελίτ.

«Ο κόσμος έχει το ΔΝΤ να συντονίζει και να συνεργάζεται με κεντρικές τράπεζες και κυβερνήσεις για να ανταποκρίνονται στις οικονομικές κρίσεις, όταν πρόκειται όμως για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που αφορούν θέματα υγείας, η "θεσμική εργαλειοθήκη" μας είναι άδεια. Δεν υπάρχει ένα τέτοιο κέντρο γνώσεων και συντονισμού για την αντιμετώπιση».

Όπως καταλαβαίνετε, όλα είναι βάσει σχεδίου το οποίο εξελίσσεται κανονικά. Μιλάμε για έναν ιό που δεν μεταδίδεται καθόλου εύκολα, παρόμοια όπως το AIDS και μόνο στο τελικό του στάδιο όταν ο ασθενής έχει συμπτώματα και κυρίως αιμορραγικές εκδηλώσεις. Τώρα, πως κατάφερε ο πατενταρισμένος από τις ΗΠΑ ιός να γίνει "επιδημία", καλύτερα ρωτήστε τι έκαναν στον κόσμο που με το ζόρι έχωναν στις κλινικές όταν αυτός φώναζε ότι πρόκειται για απάτη!

Στο Μάλι χορηγήθηκε πειραματικό εμβόλιο κατά του Εμπολα σε τρεις εθελοντές, το οποίο είχε χορηγηθεί νωρίτερα σε χιμπατζήδες και που  το 'μαγικό' συστατικό της θεραπείας του είναι... ο καπνός! Τώρα λένε ότι τα πρώτα συμπεράσματα για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του εμβολίου αναμένονται έως τα τέλη Νοεμβρίου, οπότε μετά... ετοιμαστείτε να πληρώσετε και να εμβολιαστείτε ενάντια στη νέα τρομοκρατία!!!

Το "σενάριο" της πανδημίας έπαιξε πολύ στην έκθεση με τα σενάρια κινδύνων για το 2014 του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (αυτό που γίνεται κάθε χρόνο στο Νταβός) - είναι ένα φόρουμ αντίστοιχο της λέσχης Μπίλντεμπεργκ, Λέσχη Ρώμης, ή Τριημερούς Επιτροπής.

Πρώτα γράφουμε σενάρια, μετά γυρίζουμε την ταινία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.