# #

16 Οκτ 2014

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ευχαριστεί τον ΣΕΟ Λεπτοκαρυάς




Αγαπητέ κ. Πρόεδρε του ΣΕΟ Λεπτοκαρυάς

Εκ μέρους των μελών-εθελοντών του τμήματος Ορεινής Διάσωσης της ΕΟΔ , Βαγγέλη Συμβουλίδη, Γιώργου Λάκια, Μαρίας Λαγού, Γιώργου Αλεξάκη και Παντελή Τσακίρη, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΣΕΟ Λεπτοκαρυάς, αλλά και τον διαχειριστή του καταφυγίου σας στο Πηγάδι, για την φιλοξενία του το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014.

Τα πέντε μέλη μας πραγματοποίησαν το..
Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, διάσχιση του Ολύμπου καλύπτοντας τα 100 χιλιόμετρα του Olympus Mythical Trail του υπερ-μαραθωνίου που γίνεται κάθε Ιούλιο στον ορεινό όγκο του Ολύμπου και καλύπτεται σε Α΄Βοήθειες και τηλεπικοινωνιακά από την Ελληνική  Ομάδα Διάσωσης.
Στόχος αυτής της προσπάθειας ήταν η βιωματική εμπειρία της κάλυψης αυτής της τεράστιας απόστασης από την ομάδα των μελών μας, ώστε να αντιληφθούν και οι ίδιοι καλύτερα τις απαιτήσεις αυτού του υπέρ-μαραθωνίου.
Το Σάββατο 4.10, τα μέλη μας έμειναν στο καταφύγιο  του ΣΕΟ Λεπτοκαρυάς στο Πηγάδι, μετά από επικοινωνία με τον υπεύθυνο του καταφυγίου, κ. Γιώργο Γρεβενίτη(καπετάνιο), τον οποίο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τόσο για το ότι πήγε και ο ίδιος , όσο και για το ότι φιλοξένησε τα μέλη μας χωρίς χρέωση.
Είναι πολύ σημαντικό για εμάς  να αναγνωρίζεται η προσπάθεια των εθελοντών  μας, ειδικά παό ορειβατικούς συλλόγους αλλά και από ανθρώπους που αγαπούν το βουνό.


Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Γιώργος Καλογερόπουλος
Πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.