# #

4 Δεκ 2013

Τα βόδια κοιμούνται μια χαρά τα βράδυα...



Κοιτώντας στα μάτια έναν άνεργο άνθρωπο από 45 ετών και άνω μπορείτε να του πείτε κάτι για την καταδίκη που του έχετε κάνει εσείς σε αεργία για το υπόλοιπο της ζωής του;». Αυτό είπε μεταξύ άλλων στον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση η Αυγή Βουτσινα, στην εκπομπή «Στον Ενικό» του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Μπορείτε να πείτε κάτι σε εμένα που στα 48 μου χρόνια καλούμαι με έναν μισθό να συντηρήσω μια τετραμελή οικογένεια; Ότι και να μου πείτε θα είναι ψέμα γιατί..

βλέπω ότι όλες σας οι απαντήσεις έχουν μια συγκεκριμένη φόρμα μέχρι να τελειώσει η εκπομπή και να φύγετε από εδώ», είπε.

Αναφερόμενη στον άδικο χαμό του 13χρονου κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη, που πέθανε από τις αναθυμιάσεις ενός μαγκαλιού, προσπαθώντας να ζεσταθεί, είπε:

«Σας θεωρώ εσάς και όλους συνυπεύθυνους, όταν υπογράφετε αυτές τις αποφάσεις με την τρόικα, με μια άνεργη μάνα τρεις μήνες χωρίς ρεύμα, η οποία άναψε το μαγκάλι για να ζεστάνει το παιδί της. Θέλω να ρωτήσω αν κοιμάστε τα βράδια. Εγώ στη θέση σας δε θα κοιμόμουν. Θα είχα εφιάλτες από τις τύψεις».

«Δε σας δέχομαι σαν υπουργό μου. Θεωρείτε ότι νομιμοποιείστε με την πολιτική την οποία κάνετε; Έχετε λαϊκή εντολή για αυτό που κάνετε; Είναι ντροπή σας και εσάς και της κυβέρνησης και όλων όσων συνυπογράφετε τις αποφάσεις της τρόικα. Ντροπή και αίσχος. Δεν θέλω απάντηση από την μεριά σας».



http://enomenoiblogers.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. Η αγελάδα δεν είναι το θηλυκό του βοδιού. Η αγελάδα είναι το θηλυκό του ταύρου. Το θηλυκό του βοδιού είναι το αλέτρι.
    François Cavanna, 1923-, Γάλλος ευθυμογράφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.