# #

1 Δεκ 2013

Η ΝΔ και η Εκκλησία που είναι τίγκα στους ντίγκι ντάγκες αντιδρούν για το σύμφωνο συμβίωσης!


Μιλάμε για τον φερετζέ του πούστη. 
Η ΝΔ και η Εκκλησία που είναι τίγκα στους ντίγκι-ντάγκες αντιδρούν στο σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών. Γελάει ο κόσμος με την υποκρισία τους. Οι εμπορομεσίτες του θεού στη γη-και μιλάμε για εμπορομεσίτες όλων των θρησμευμάτων και παραθρησκευμάτων- είναι τίγκα στους ντίγκι-ντάγκες, άσε που από μόνη της η ύπαρξη τους, είναι και το όπιο του λαού. 
Στη λογική αυτή η ΝΔ του Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια και του Νώντα του Νταλικιέρη ή του συνοδού αστυνομικού του σκατοσπρώχτη, είναι ντροπή να θέλει να κρύβει τα βίτσια της πίσω από τον φερετζέ και το μουστάκι του..
καθωσπρεπισμού.
Πρώτον γιατί οι gayδες είναι μια χαρά παιδιά και βγαίνουν και σαν πολιτικοί ωραίες φωτογραφίες και δεύτερον είναι προσωπικό θέμα του καθενός. Αλλά μήπως ο κ. Αθανασίου δεν ξέρει τι γίνεται στο κόμμα του; Γιατί όλος αυτός ο οδυρμός αδέλφια μου, αλήτες, πουλιά, καυγατζήδες του Φασμπίντερ;

Η κυβέρνηση προωθούσε σχετική τροπολογία έπειτα από τις δύο καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τη νομοθετική παράλειψη να επεκταθεί το σύμφωνο συμβίωσης και στα ζευγάρια του ιδίου φύλου.

Ωστόσο, την τελευταία στιγμή η τροπολογία πάγωσε, καθώς η Νέα Δημοκρατία υπαναχώρησε υπό το βάρος έντονων εσωκομματικών αντιδράσεων.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος γνωστοποίησε ότι το κόμμα του θα καταθέσει τροπολογία την Παρασκευή προκειμένου να ψηφιστεί το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφύλων ζευγαριών.

Παράλληλα, σχολίασε τα περί αφορισμού που είπε ο Μητροπολίτης Πειραιώς: «Είμαι εισηγητής εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Διάβασα δημόσια παρέμβαση μητροπολίτη ότι όσοι στηρίξουμε την ένταξη ομοφύλων ζευγαριών στο σύμφωνο συμβίωσης θα μας αφορίσει. Δεδομένου πως εμείς προτιθέμεθα να στηρίξουμε αυτή την πρόταση, είμαστε ολίγον συγκλονισμένοι και για αυτό θα είμαι και πολύ σύντομος», ανέφερε ο κ. Κωνσταντινόπουλος και πρόσθεσε:

«Με κοινή Υπουργική Απόφαση του υπουργού Παιδείας και του υπουργού Οικονομικών ορίζεται πως θα αποφασίζονται οι διαχειριστικοί έλεγχοι σε νομικά πρόσωπα του παρόντος νόμου για τον έλεγχο τήρησης των διατάξεων που διέπουν τη νομιμότητα της διαχείρισής τους.

» Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να εξαιρέσουμε την Εκκλησία από τη σχετική διάταξη. Εμείς δεν συμφωνούμε σε αυτό. Και δεν νομίζω να το έχει ζητήσει και η ίδια η Εκκλησία. Αρα, ό,τι διέπει όλα τα Νομικά Πρόσωπα διέπει και την Εκκλησία. Σε αυτό είμαστε κάθετοι, κύριε υπουργέ, και ζητάμε από την κυβέρνηση να αποσύρει αυτή τη διάταξη».

Μετά τη σαφή στάση του ΠΑΣΟΚ, όπως αυτή εκφράστηκε από τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, η κυβέρνηση, διά του υφυπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Γκιουλέκα, απέσυρε τη σχετική διάταξη-εξαίρεση της Εκκλησίας από τους φορείς που εμπίπτουν στην ΚΥΑ για τον έλεγχο τήρησης νομιμότητας στη διαχείρισή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.