# #

7 Δεκ 2013

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου(και η Ε.Ε.) καταδίκασε τη βία της αστυνομίας εναντίον διαδηλωτών!!! Στην Ελλάδα? Δείτε εικόνες της ελληνικής "Δημοκρατίας"

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου καταδίκασε τη βία της αστυνομίας εναντίον διαδηλωτών στην Ουκρανία. Το ίδιο έκανε και ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι εκπρόσωποι μιας σειράς ευρωπαϊκών χωρών.
Προσέξτε: Καταδίκασαν τη βία της αστυνομίας και όχι τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται. 
Από την ομοβροντία αυτή κατά της αστυνομικής βίας απουσίαζε η κυβέρνηση Σαμαρά,  αν και κυβέρνηση χώρας-μέλους της ΕΕ. 
Μάλλον θα σκέφτηκαν οι άνθρωποι ότι ...
μπορεί να αδυνατίσουν τα προπαγανδιστικά τους πυρά αν καταδικάσουν την αστυνομική βία ακόμα και στο μακρινό Κίεβο. Διότι την ώρα που όλη η πλούσια Δύση (καλοί Φαρισαίοι κι αυτοί, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία) καταδίκαζε τη βία της ουκρανικής αστυνομίας, η ελληνική αστυνομία ασκούσε βία εναντίον των απολυμένων σχολικών φυλάκων.
Και η ελληνική κυβέρνηση τασσόταν για άλλη μια φορά εναντίον της βίας των διαδηλωτών.
Και μια διαφορά του δημοκρατικώς υπανάπτυκτου Ουκρανού προέδρου από τους δημοκρατικώς υπεραναπτυγμένους δικούς μας. Ο Ουκρανός επέκρινε δημοσίως την αστυνομία για την επίθεσή της στους διαδηλωτές.  Και άνοιξε διάλογο μαζί τους. Οι δικοί μας επικρίνουν παντού και πάντα τους διαδηλωτές για την... επίθεσή τους στην αστυνομία. Και κάνουν διάλογο με τον εαυτό τους.
Συνεπώς όταν διακηρύσσουν ότι καταδικάζουν τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται εννοούν: Εκτός κι αν προέρχεται από μας.
Εκεί που φτάσαμε θα σκέφτονται κάποιοι απολυμένοι (και δαρμένοι) Έλληνες σχολικοί φύλακες μήπως θα ήταν καλύτερα αν ήταν Ουκρανοί. Και οι ισχυροί του κόσμου θα τους υπερασπίζονταν, και η κυβέρνηση έστω και μετά το ξύλο θα άνοιγε διάλογο μαζί τους...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.