# #

1 Νοε 2013

Ο αρχηγός της γκεστάπο θαμμένος σε εβραϊκο νεκροταφείο!!!!!!!!!!!

Η μοίρα καμιά φορά παίζει περίεργα παιχνίδια. Σαν και αυτά που ποτέ κανείς δεν θα περίμενε ότι θα συμβούν. Ο αρχηγός της μυστικής αστυνομίας της χιτλερικής Γερμανίας, Γκεστάπο, Χάινριχ Μιούλερ, θάφτηκε σε εβραϊκό νεκροταφείο σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα. O άνθρωπος που ήταν ένας εκ των βασικών οργανωτών του ολοκαυτώματος των Εβραίων και που η τύχη του παρέμενε άγνωστη για 68 χρόνια.
Τα ντοκουμέντα όμως ενός ιστορικού που δημοσιεύει όμως η Bild είναι αδιάσειστα. Όπως αναφέρει, ο Μιούλερ έχασε τη ζωή του με το..
τέλος του πολέμου και ετάφη σε κοινό τάφο σε εβραϊκό νεκροταφείο στο κεντρικό Βερολίνο.
«Ο Μιούλερ δεν επέζησε του πολέμου», σημειώνει ο Γιοχάνες Τούχελ, επικεφαλής του Μνημείου της Γερμανικής Αντίστασης.
«Η σορός του θάφτηκε το 1945 στο εβραϊκό κοιμητήριο του Berlin-Mitte, σε ομαδικό τάφο», συμπληρώνει.
Φήμες έφεραν τον Μιούλερ να έχει επιβιώσει του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Η Bild είχε δημοσιεύσει έκθεση από φάκελο της υπηρεσίας πληροφοριών της Δυτικής Γερμανίας, BND, σύμφωνα με την οποία ο Μιούλερ βρισκόταν στο Κάρλσμπαντ στην πρώην Τσεχοσλοβακία το καλοκαίρι του 1949.
Σύμφωνα, ωστόσο, με τον κ. Τούχελ, οι μυστικές υπηρεσίες έκαναν λάθος.
«Το πτώμα του Μιούλερ βρέθηκε ήδη από τον Αύγουστο του 1945, σε προσωρινό τάφο κοντά στο υπουργείο Αεροπορίας του Ράιχ. Ήταν ντυμένος με στολή στρατηγού. Στην αριστερή μπροστινή τσέπη της στολής του, στο ύψος του στήθους, βρισκόταν το πιστοποιητικό της υπηρεσίας του με τη φωτογραφία του», καταλήγει ο ιστορικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.