# #

27 Οκτ 2013

Τη στρατιωτική παρέλαση την είδες! Εδώ που πωλείται όπως είναι επιπλωμένο, το είδες;;;

Ακούστε τι σκέφτηκε το μυαλό του … ανθρώπου 
Τα ξεπουλάει για να τα νοικιάσει o ίδιος από τον αγοραστή!!!!!

Τεράστια μυαλά διαθέτουν οι ΣαμαροΒενιζέλοι
138
Τι τον θέλουν οι 300 της Βουλής μας τον εοαρτασμό του Οχι; 
Aφου σε όλα λένε ναι ..
Ποιά  28ηΟκτωβρίου? 
Ελληνάκο μου νιωθεις εθνική περηφάνεια για τότε; Για τούτο δω πως νιώθεις;
Τη στρατιωτική παρέλαση  την είδες! Εδώ που πωλείται όπως είναι επιπλωμένο, το είδες;;;

Με σκανδαλώδη τρόπο η μνημονιακή κυβέρνηση παραπλανεί το λαό με παρελάσεις και  φανφάρες και ψεύτικες σηλώσεις περί ανάπτυξης,  με παραμύθια και ψευτοτσαμπουκάδες προς την Τρόικα. Μειώνει ακόμα μια φορά  τους μισθούς/ συντάξεις και φορολογεί τα ακίνητα ξανα- μανά  οδηγώντας νοικοκυριά / μικροεπιχειρήσεις σε χρεοκοπία  αλλά και ξεπουλά  με  ιδιάζοντα τρόπο παράλληλα και  τη δημόσια περιουσία, επιβαρύνοντας τους φορολογούμενους.
Ακούστε τι σκέφτηκε το μυαλό του … ανθρώπου ! Τα ξεπουλάει για να τα νοικιάσει !
Στην Εθνική Πανγαία και την Eurobank Properties πωλήθηκαν για τα επόμενα είκοσι χρόνια (!)                  28 ακίνητα – φιλέτα του Δημοσίου, τα οποία θα επαναμισθώσει το ελληνικό δημόσιο!!!!!
Το σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε η πώληση και επαναμίσθωση (sale and lease back) 28 δημόσιων κτιρίων από το ΤΑΙΠΕΔ. Το συνολικό οικονομικό αντάλλαγμα για το Δημόσιο ανέρχεται στο εξευτελιστικό ποσό των 261,31 εκατ. ευρώ.
6031
Τα 28 ακίνητα:
Υπουργείο Πολιτισμού
Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων
ΕΛ.ΑΣ Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών
Εθνική Στατιστική Υπηρεσία Ελλάδος (EΛΣΤΑΤ)
Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης
Αρχηγείο Αστυνομίας Θεσσαλονίκης
Τμήμα Αλλοδαπών Aττικής
Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών
ΔΟΥ Ξάνθης (A&B) και Χημείο Ξάνθης
A’ ΔΟΥ Αθηνών
IZ ΔΟΥ Αθηνών
B’ ΔΟΥ Κορίνθου
B’ ΔΟΥ Χαλκίδας
ΔΟΥ Σταυρούπολης
ΔΟΥ Αλεξανδρούπολης
ΔΟΥ Αγίων Αναργύρων
ΔΟΥ Παλλήνης
IΘ’ ΔΟΥ Αθηνών
ΔΟΥ Γλυφάδας
ΔΟΥ Χολαργού
ΔΟΥ Κηφισιάς
Υπουργείο Εσωτερικών Κεντρικό Κτίριο
Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών
Υπουργείο Δικαιοσύνης
Υπουργείο Υγείας
Υπουργείο Παιδείας
Γενικό Χημείο του Κράτους
Υπουργείο Πολιτισμού (Μπουμπουλίνας)
Η ανακοίνωση της Eurobank Properties
Η Eurobank Properties αποκτά 14 ακίνητα τα οποία θα εκμισθωθούν στο Ελληνικό Δημόσιο για 20 έτη. Το οικονομικό αντάλλαγμα που θα καταβληθεί από την εταιρεία ανέρχεται σε 145,81 εκατ. ευρώ, ενώ τα ετήσια έσοδα από μισθώματα θα υπερβαίνουν τα 14 εκατ. ευρώ, ετησίως αναπροσαρμοζόμενα.
Τα κυριότερα ακίνητα στεγάζουν το υπουργείο Παιδείας και το υπουργείο Υγείας στο Μαρούσι, το υπουργείο Δικαιοσύνης στο Γουδί, την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ενώ τα υπόλοιπα ακίνητά βρίσκονται σε κεντρικές τοποθεσίες της Αθήνας και της περιφέρειας.

Η Εθνική Πανγαία, που αγόρασε τα υπόλοιπα 14 ακίνητα, θα μεταβιβαστεί σε fund που ελέγχεται από τον διςεκατομμυριούχο Beny Steinmetz, τον πλουσιότερο άνθρωπο στο Ισραήλ. (Σημειωτεόν  ότι ο Steinmetz,  κατατάσσεται στη θέση 137 της λίστας των δισεκατομμυριούχων του Bloomberg).
«Στον τομέα των ακινήτων έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία της Εθνικής Τράπεζας για τη μεταβίβαση του  πακέτου της εταιρείας διαχείρισης ακινήτων Πανγαία στο ισραηλινών συμφερόντων private equity, Invel Real Estate II BV με έδρα στην Ολλανδία», έγραφε χθες η Καθημερινή, ενώ οικονομικές σελίδες όπως το toxrima.gr στις 10/10 ανέφεραν ότι  «Η Εθνική τράπεζα ανακοίνωσε ότι εξετάζει τo ενδεχόμενο συμφωνίας με τον υποψήφιο επενδυτή με την επωνυμία Invel Real Estate (Netherlands) II BV, εταιρεία private equity με έδρα στην Ολλανδία, που έχει σκοπό τη διενέργεια επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία στην Ευρώπη.
Οι βασικοί όροι των διαπραγματεύσεων περιλαμβάνουν τη μεταβίβαση πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της «Εθνική Πανγαία Α.Ε.Ε.Α.Π.» στον υποψήφιο επενδυτή έναντι ανταλλάγματος που θα συμφωνηθεί, με ταυτόχρονη διατήρηση του ελέγχου της εταιρείας από την Εθνική Τράπεζα.
Ο πρώην παγκόσμιος επι κεφαλής του τμήματος RREEF Opportunistic Investmentsτης Deutsche Bank, Κρις Παπαχριστοφόρου,
fund
προσελήφθη από την Beny Steinmetz Group Real Estate προκειμένου να αναλάβει επι κεφαλής ενός ιδιωτικού fund που στοχεύει σε επενδύσεις 2 δισ. δολαρίων.
Το fund, που θα ονομάζεται Invel, σχεδιάζει να επενδύσει στην Ευρώπη.
Η BSG Real Estate, μονάδα του Beny Steinmetz Foundation, αντλεί κεφάλαια καθώς διάφορα ευρωπαϊκά κράτη, συμπεριλαμβανομένων της Ελλάδας, της Ισπανίας και της Ιταλίας προσπαθούν να προσελκύσουν επενδυτές στον τομέα του real estate.

68_n

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.