29 Οκτ 2013

Ελεύθεροι Δρόμοι...


...Νέα Φιλαδέλφεια, 2 Νοεμβρίου, 6μμ : "Ελεύθεροι δρόμοι" ανοιχτή εκδήλωση του Κινήματος Δεν Πληρώνω

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω είναι ο κατεξοχήν πολιτικός φορέας που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται οργανωμένα και συστηματικά, μεταξύ άλλων, για την προάσπιση του Συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος στην ελεύθερη ..μετακίνηση για όλο το λαό.

Μεγάλη μερίδα του κόσμου προβληματίζεται σχετικά με τις πανάκριβες μετακινήσεις, τις αποικιοκρατικού τύπου συμβάσεις παραχώρησης των εθνικών μας δρόμων σε μεγαλοεργολάβους και εις βάρος του λαού, τη χαμηλού επιπέδου οδική ασφάλεια και τις φρονηματικές διώξεις προς αγωνιστές και κινήματα πολιτών.

Ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη να δοθούν απαντήσεις σχετικά με αυτά τα ζητήματα, οργανώνουμε ανοιχτή εκδήλωση με θέμα "Ελεύθεροι δρόμοι".

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς (ΠΠΙΕΔ) στη Νέα Φιλαδέλφεια, λεωφόρος Δεκελείας 152 και Ατταλείας, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου και ώρα 6μμ.

Την εκδήλωση θα συντονίσουν η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και μέλος του Κινήματος Δεν Πληρώνω Ευτυχία Παπαλουκά και ο Οργανωτικός Γραμματέας της νεολαίας του Κινήματος Δεν Πληρώνω Κωνσταντίνος Δημητριάδης.

Οι ομιλητές θα είναι οι εξής: 
Βασίλης Παπαδόπουλος-Κίνημα Δεν Πληρώνω, 
Κώστας Παπαδάκης-δικηγόρος-ΑΝΤΑΡΣΥΑ, 
Δημήτρης Κυπριώτης-ΕΠΑΜ, 
Παναγιώτης Μαδιάς-πραγματογνώμονας τροχαίων ατυχημάτων, 
Βασίλης Παπανικολάου-δικηγόρος, 
Βαρβάρα Βολτέα-δικηγόρος, 
Αλέξανδρος Λάμαρης-δικηγόρος, 
Θεοδόσης Τεμζελίδης-μέλος ΔΣ ΛΕΜΟΤ-ΜΟΤΟΕ, 
Αποστόλης Αυλακιώτης-αυτοκινητιστής-πρόεδρος Εμποροβιοτεχνικού Συλλόγου Μώλου Φθιώτιδας, 
Λεωνίδας Παπαδόπουλος-Κίνημα Δεν Πληρώνω-μέλος ΔΣ εργαζομένων ΓΝ Πατησίων.

Μετά των τέλος των ομιλιών θα ακολουθήσει υποβολή ερωτήσεων αλλά και τοποθετήσεις στα πλαίσια ανοιχτής συζήτησης με το κοινό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.