# #

27 Οκτ 2013

....εκ της Κομαντατούρ-Μέγκα τσάνελ


Το MEGA τσάνελ αποφάσισε να ιδρύσει "μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Πρετεντέρη". 
Ακολουθεί η λιτή ανακοίνωση από το κανάλι:


"Καθώς συμπληρώνονται 18 χρόνια συνεργασίας με τον κ.Πρετεντέρη, αλλά και 18 χρόνια ανελλιπούς προβολής της εκπομπής "Ανατροπή", η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού αποφάσισε να επιβραβεύσει την ανεξάρτητη, μαχόμενη και ανιδιοτελή δημοσιογραφία με την δημιουργία ενός...
 μουσείου κέρινων ομοιωμάτων με σκοπό να τιμήσει όσους καλεσμένους συμπλήρωσαν 1000 εμφανίσεις στην εν λόγω εκπομπή. 

Συνάμα θα δίνει την δυνατότητα στον οικοδεσπότη δημοσιογράφο να αισθάνεται συνεχώς την παρουσία εκλεκτών καλεσμένων στο πλατό της εκπομπής του καθώς θα μπορεί να χρησιμοποιεί τα κέρινα ομοιώματα ανά πάσα στιγμή και κατά το δοκούν. 

Οι πρώτοι, οι οποίοι θα αποτελέσουν κομμάτι της συλλογής"Πρετεντέρη", είναι οι παρακάτω (σε τυχαία σειρά): Βορίδης, Μιχελάκης, Διαμαντοπούλου, Πάγκαλος, Μπίστης, Κεφαλογιάννης, Δούρου, Γεωργιάδης, Μπακογιάννη, Κουναλάκης, Λοβέρδος, Δαμανάκη, Χρυσοχοϊδης, Κανέλη. Μετέπειτα θα ακολουθήσουν και άλλοι.Προοπτική του όλου εγχειρήματος είναι το να φτάσουμε στο σημείο εκείνο κατά το οποίο  η εκπομπή θα πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου από τα κέρινα ομοιώματα με μιά μεγάλη ποικιλία και γκάμα εκλεκτών φιλοξενουμένων. Σε περίπτωση που η ποσότητα κεριού δεν επαρκεί, για να καλυφθούν οι ανάγκες του μουσείου, οι επόμενοι καλεσμένοι θα μουμιοποιούνται και θα προστίθενται στα εκθέματα.

Πάνω απ' όλα η έγκυρη και αξιόπιστη δημοσιογραφία!"

εκ της Κομαντατούρ-Μέγκα τσάνελ

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.