# #

11 Οκτ 2013

Η γνωστή εγκληματική οργάνωση συνεχίζει τη δράση της (χωρίς να συλλαμβάνεται) Συνεχείς αυτοκτονίες – αυτό είναι success story!

Αυτοκτόνησε 46χρονη απολυμένη της ΕΤ3 Η 46χρονη προέβη στο απονενοημένο διάβημα στις 22:33, σήμερα (10/10). Πήδηξε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Περδίκα. Σε λίγα λεπτά έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και κινητή μονάδα, όμως η άτυχη γυναίκα είχε ήδη εκπνεύσει. 
Ήταν μία από τους εκατοντάδες εργαζόμενους που έμειναν στο δρόμο μετά το ξαφνικό λουκέτο στην ΕΡΤ. 
Η 46χρονη γυναίκα, η οποία έχει και μια κόρη... 20 ετών, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ωστόσο, όπως έλεγε σε ανθρώπους του στενού περιβάλλοντός της, πριν λίγο καιρό είχε ολοκληρώσει την αγωγή που ακολουθούσε κι αισθανόταν καλύτερα.
Το «μαύρο» στην ΕΤ3 φαίνεται, ωστόσο, ότι ήταν τελειωτικό χτύπημα, το οποίο δεν κατάφερε να αντέξει η εύθραυστη ψυχολογία της. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις ανακοινώθηκε το λουκέτο στην ΕΡΤ, η γυναίκα είχε εκμυστηρευτεί σε οικείους της: 
«Μπόρεσα και ξεπέρασα το πρόβλημά μου, όμως το κλείσιμο της ΕΡΤ δεν θα μπορέσω να το ξεπεράσω». 
Πηγή: http://www.enet.gr/?i=news-room.el.home&id=391280 

….Ηλεία: Αυτοκτόνησε αγρότης ”πνιγμένος” στα χρέη 
Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια, αποτέλεσαν «θηλιά» για έναν 59χρονο αγρότη από την Αμαλιάδα, ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης (10/10/2013) έβαλε τέρμα στη ζωή του. Ο 59χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος σε μια ελιά, από συγγενικά του πρόσωπα, σε απόσταση 100 μέτρων από το σπίτι του. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγα λεπτά πριν προβεί στο απονεννοημένο διάβημα, φέρεται να τηλεφώνησε σε ανιψιό του, στον οποίο είπε ότι «φεύγει» από την ζωή. Ο ανιψιός του, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ενημέρωσε την σύζυγο και ένα από τα παιδιά του 59χρονου, ώστε να τον προλάβουν, όμως η αναζήτησή του, είχε λίγο αργότερο μακάβριο τέλος. 
Ο 59χρονος τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και αυτό τον είχε καταρρακώσει, αφού, όπως ομολογούσε σε φιλικά του πρόσωπα, δεν μπορούσε να ανταποκριθεί όπως θα ήθελε. 
Ιδιαίτερα αγαπητός και πατέρας τριών παιδιών, αγωνίζονταν για την οικογένειά του και φέρεται να είχε πει κάποιες φορές σε φιλικά πρόσωπα ότι δεν άντεχε άλλο και ότι μόνη λύση ήταν η αυτοκτονία. 
Αυτή η «απειλή» δεν γίνονταν πιστευτή, αφού πολλοί λόγω του οικονομικού αδιεξόδου που έχουν περιέλθει συχνά την εκφράζουν, όμως ο 59χρονος δεν άντεξε και προχώρησε στην αυτοχειρία. 
Στον ελαιώνα που βρέθηκε απαγχονισμένος έφτασε αστυνομική δύναμη, με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Αριστείδη Ανδρικόπουλο και λίγο αργότερα και ο ιατροδικαστής, ο οποίος εξέτασε τη σωρό του 59χρονου, ενώ αποκλείστηκε η πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας. 
Τραγικές «φιγούρες» οι οικείοι του, η γυναίκα και τα τρία παιδιά του, δεν μπορούσαν να πιστέψουν την εικόνα που αντίκριζαν. Μάλιστα, ο ένας του γιός βρίσκονταν στην Αμαλιάδα από την Τρίτη με άδεια από τον στρατό, όπου και υπηρετεί την θητεία του. 

Πηγή:http://www.alfavita.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.